Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım [QB] mojo-dealer - Süreli İllegal Teslimat (Özelleştirilebilir)

V3STA

VIP Plus
VIP Plus
Designer
Developer
FT Kullanıcı
[QB] mojo-dealer
Selam gençler. Bugün yıllar sonra ilk defa fonksiyon alan bir script oluşturdum. Normalde sadece paketleri derleyerek veya hatalara hotfix atarak forumda varlık gösteriyordum fakat aklıma güzel bir fikir gelmişken hayata geçirmek istedim. Bu da belki tanışmamıza vesile olur. Script gerçekten hem kullanımı hem de yapımı ile fazlasıyla basit. Kısaca sunucu sahibinin belirleyeceği senaryolara göre kazanacağınız "Mavi Kart" eşyası olmadan görev alamıyorsunuz. Mavi Kart elinizde varsa ve o an sunucuda başka biri görevde değilse arkadaşımız Mavi Kartınızı alıyor ve size Sahte Plaka verip bunu haritada işaretleyeceği yere götürmenizi istiyor. Kazancınız $250 - $750 arasında değişmektedir. Teslimat totalde 6 (cfg ile özelleştirebilirsiniz) lokasyon arasında rastgele belirlenir. Her görev için 130 saniyeniz bulunuyor ve 30 dakika cooldown mevcut. Eğer sunucudan başkası o an görevdeyse onun görevi bitirmesini beklemek zorundasınız.

Resmon:
0.00 - 01
Neden FXAP?: Mevcut (şifreleme methodlarını deniyoruz)
Ne kadar Özelleştirilebilir?: Config dosyası üzerinden lokasyon sayısı gibi tüm oranları arttırabilir, yeni lokasyonlar girebilir ve eşyaları değiştirebilirsiniz.
Kopyalayıp açık kaynak paylaşabilir miyim?: E tabii ki kardeşim zaten aşağıda neden FXAP koyduğumuzu açıkladık. Aynısını veya benzerini yapıp açık kaynak ile paylaşabilirsiniz. Hatta beni de etiketleyin inceleme şansım olur.

"Not: Script şu an hazırlanan başka bir projenin temeli. Bu yüzden FXAP ile şifreleyerek kaynak kodlarımızı gizlemeyi tercih ediyoruz. Aynı zamanda şifreleme yöntemlerinin güvenliklerini test ediyoruz. Eğer bunun saçma olduğunu ve basit bir dosyanın şifrelenmesinin gereksiz olduğunu düşünüyorsanız VS Code indirerek siz de kendi scriptlerinizi hazırlayabilir ve FXAP olmadan açık kaynak bir şekilde paylaşabilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim."

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//