Merhaba, Venny Roleplay açıldığından beri oyuncu olarak oynamaktayım ve 1 yıldır geliştirici ekibinde yer alıyorum. Kısa bir dönem önce polisler tarafından araç içerisinde model gösterme sistemi istenmişti ben de bunu biraz geliştirerek ücretsiz bir şekilde paylaşma kararı aldım.
- Araç modeli çekmek yerine class'ını çekiyor ve +platemenu komutu ile sistem aktif oluyor .
- Aracın içerisinde E basınca belli bir mesafenin içerisinde bulunan aracı ekranın soluna UI ile gösteriyor.
- Araçtan inince UI gizleniyor ve geri binince geri geliyor.
- Sadece sürücü ve yan koltuğundaki kişiler kullanabiliyor.
- /platesettings komutu ile ayarlar kısmını açabilirsiniz.
- Config kısmına araç class sistemi eklendi.
Lütfen scriptin ismini değiştirip satmaya çalışmayınız yada kendiniz yapmış gibi göstermeyiniz. Script geliştirmeye açık istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz credit verirseniz sevinirim
- Araç modeli çekmek yerine class'ını çekiyor ve +platemenu komutu ile sistem aktif oluyor .
- Aracın içerisinde E basınca belli bir mesafenin içerisinde bulunan aracı ekranın soluna UI ile gösteriyor.
- Araçtan inince UI gizleniyor ve geri binince geri geliyor.
- Sadece sürücü ve yan koltuğundaki kişiler kullanabiliyor.
- /platesettings komutu ile ayarlar kısmını açabilirsiniz.
- Config kısmına araç class sistemi eklendi.
Lütfen scriptin ismini değiştirip satmaya çalışmayınız yada kendiniz yapmış gibi göstermeyiniz. Script geliştirmeye açık istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz credit verirseniz sevinirim
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: