[QB-CORE] NESOI PANEL | Modern, Dinamik ve Tam Denetimli Web Yönetimi (BETA)
Nesoi Panel, QB-Core altyapısını kullanan FiveM sunucuları için geliştirilmiş, oyun içi komutlara veya manuel SQL müdahalelerine gerek duymadan tam kontrol sağlayan yeni nesil bir yönetim panelidir.
2. Context Menu & Çalışma Zamanı Lua Editörü: Eşya yönetiminde script dosyalarına müdahale zorunluluğunu bitiriyoruz. Panel üzerinden eşyalara özel sağ tık menüsü tanımlayabilir, bu butonlara atanacak Lua kodlarını doğrudan tarayıcı üzerinden yazıp aktif edebilirsiniz.
3. Envanter ve Metadata Senkronizasyonu: OX ve QB envanter sistemleriyle %100 uyumlu çalışır. Eşya ekleme/silme işlemlerinin yanı sıra; slot yönetimi, silah dayanıklılığı (durability), mermi türü ve seri numarası gibi metadata bilgilerini eş zamanlı olarak düzenleme imkanı sunar.
4. Araç Durum ve İçerik Erişimi: Araç yönetim modülü plaka, model ve garaj lokasyonu üzerinden tam denetim sağlar. Araçların mekanik sağlığı ve yakıt seviyesi düzenlenebilir. Ayrıca, sunucu içi güvenliği artırmak amacıyla araçların torpido ve bagaj envanterlerine doğrudan web üzerinden erişim sağlanabilmektedir.
Karakter Kontrolü: Finans yönetimi (Nakit, Banka, Kripto), iş/çete atamaları ve hızlı admin aksiyonları.
Dinamik Meslek & Çete: Panel üzerinden sıfırdan grup oluşturma, rütbe hiyerarşisi ve maaş düzenlemeleri.
Gelişmiş Log Sistemi: Tüm admin işlemlerinin ve sunucu içi kritik olayların saniyelik kaydı.
Sistem & CFG: Resource yönetimi (start/stop/restart) ve server.cfg düzenleme imkanı.
Demo Adresi:
Önemli Not: Demo sürümüne erişim sağlamak ve panel özelliklerini görüntülemek için öncelikle
Bağlantılar ve Destek
Proje, Nesoi Network bünyesinde düzenli güncellemelerle geliştirilmeye devam etmektedir.
Resmi Web Sitesi:
Destek Hattı:
Ücret
Aylık = 2900
Yıllık = 19900
Nesoi Panel, QB-Core altyapısını kullanan FiveM sunucuları için geliştirilmiş, oyun içi komutlara veya manuel SQL müdahalelerine gerek duymadan tam kontrol sağlayan yeni nesil bir yönetim panelidir.
Teknik Özellikler ve Farklar
1. Veri Bütünlüğü ve Safe-Delete Sistemi: Sistem, veritabanında "hayalet veri" (ghost data) oluşmasını engellemek üzere tasarlanmıştır. Panel üzerinden bir meslek veya çete silindiğinde, ilgili gruba bağlı tüm oyuncular otomatik olarak "işsiz" (unemployed) durumuna çekilir. Bu otomasyon, sunucu genelindeki crash risklerini ve SQL tutarsızlıklarını ortadan kaldırır.2. Context Menu & Çalışma Zamanı Lua Editörü: Eşya yönetiminde script dosyalarına müdahale zorunluluğunu bitiriyoruz. Panel üzerinden eşyalara özel sağ tık menüsü tanımlayabilir, bu butonlara atanacak Lua kodlarını doğrudan tarayıcı üzerinden yazıp aktif edebilirsiniz.
3. Envanter ve Metadata Senkronizasyonu: OX ve QB envanter sistemleriyle %100 uyumlu çalışır. Eşya ekleme/silme işlemlerinin yanı sıra; slot yönetimi, silah dayanıklılığı (durability), mermi türü ve seri numarası gibi metadata bilgilerini eş zamanlı olarak düzenleme imkanı sunar.
4. Araç Durum ve İçerik Erişimi: Araç yönetim modülü plaka, model ve garaj lokasyonu üzerinden tam denetim sağlar. Araçların mekanik sağlığı ve yakıt seviyesi düzenlenebilir. Ayrıca, sunucu içi güvenliği artırmak amacıyla araçların torpido ve bagaj envanterlerine doğrudan web üzerinden erişim sağlanabilmektedir.
Modül Listesi
Sunucu Analizi: Anlık CPU, RAM, FPS ve Uptime takibi. Haftalık oyuncu aktivite istatistikleri.Karakter Kontrolü: Finans yönetimi (Nakit, Banka, Kripto), iş/çete atamaları ve hızlı admin aksiyonları.
Dinamik Meslek & Çete: Panel üzerinden sıfırdan grup oluşturma, rütbe hiyerarşisi ve maaş düzenlemeleri.
Gelişmiş Log Sistemi: Tüm admin işlemlerinin ve sunucu içi kritik olayların saniyelik kaydı.
Sistem & CFG: Resource yönetimi (start/stop/restart) ve server.cfg düzenleme imkanı.
Demo ve Erişim
Paneli canlı olarak test etmek için demo adresimizi ziyaret edebilirsiniz.Demo Adresi:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Önemli Not: Demo sürümüne erişim sağlamak ve panel özelliklerini görüntülemek için öncelikle
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir.Geri Bildirim ve Önerileriniz
Nesoi Panel'i sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz. Proje hakkındaki her türlü eleştiriye, öneriye ve "şu özellik olsa daha iyi olur" dediğiniz fikirlere açığız. Geri bildirimlerinizi konu altından veya Discord sunucumuz üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.Bağlantılar ve Destek
Proje, Nesoi Network bünyesinde düzenli güncellemelerle geliştirilmeye devam etmektedir.
Resmi Web Sitesi:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Destek Hattı:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ücret
Aylık = 2900
Yıllık = 19900
Son düzenleme: