Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

PWUC Roleplay Ve sacmalıkları ve toksik egoist oyuncu kitlesi

ThepEaker

Üye
FT Kullanıcı
bundan bi kac ay önce fiveme başladım mta'dan fivem gectim ve genel olarak orada olayların komutların ne oldunu rol terimlerine pek hakim değildim ve rol terimlerini komutları öğrenebileceğim bi sunucu arıyordum ve PWUC rp isimli non wl bi sunucuya girdim bi kac ay takıldım hic bi sorun yoktu bi aileye oluşuma üye oldum ve farm atmya vesayre başladım ama sunucu non wl olmasından dolayı cok fazla toksik egolu gereksiz insanlar ile doluydu neyse eyw dedim devam ettim ama artık sunucu bir yerden sonra canımı sıkmaya başladı gun rp veya başka rp sunucularında oynama konusunda kısıtlama yapmasımı dersin veya her boka yasak koymalarımı dersin torpil adam kayırmamı dersin adaletsizilikmi dersin yada pay 2 win olmasımı dersin bunlar benim gözüme batmaya başladı mesla duke r1290 ile dağdan uctum diye gidip hemen desteğe şikayet eden egolu toksik insanlar veya destekde az bişi sesimizi yükseltik diye uyarı veren adminler veya gbi da beni yumruklayan adama silah cektim diye bana uyarı veren adminlerimi dersin veya en ufak olayda bile desteğe cıkıp şikayet eden toksiklermi coluk cocuklarmı dersin hepsi beni bu sunucudan sıkılmamı ve artık oynamak istememe yol actı kısacası saat kasıp rol öğrenmek isersen gir cık oyna rol öğrendikden sonra saatini kastıkdan sonra cıkıp arkana bile bakmadan wl bi sunucuya gecmeni tavsiye ederim doğrusu

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//