bundan bi kac ay önce fiveme başladım mta'dan fivem gectim ve genel olarak orada olayların komutların ne oldunu rol terimlerine pek hakim değildim ve rol terimlerini komutları öğrenebileceğim bi sunucu arıyordum ve PWUC rp isimli non wl bi sunucuya girdim bi kac ay takıldım hic bi sorun yoktu bi aileye oluşuma üye oldum ve farm atmya vesayre başladım ama sunucu non wl olmasından dolayı cok fazla toksik egolu gereksiz insanlar ile doluydu neyse eyw dedim devam ettim ama artık sunucu bir yerden sonra canımı sıkmaya başladı gun rp veya başka rp sunucularında oynama konusunda kısıtlama yapmasımı dersin veya her boka yasak koymalarımı dersin torpil adam kayırmamı dersin adaletsizilikmi dersin yada pay 2 win olmasımı dersin bunlar benim gözüme batmaya başladı mesla duke r1290 ile dağdan uctum diye gidip hemen desteğe şikayet eden egolu toksik insanlar veya destekde az bişi sesimizi yükseltik diye uyarı veren adminler veya gbi da beni yumruklayan adama silah cektim diye bana uyarı veren adminlerimi dersin veya en ufak olayda bile desteğe cıkıp şikayet eden toksiklermi coluk cocuklarmı dersin hepsi beni bu sunucudan sıkılmamı ve artık oynamak istememe yol actı kısacası saat kasıp rol öğrenmek isersen gir cık oyna rol öğrendikden sonra saatini kastıkdan sonra cıkıp arkana bile bakmadan wl bi sunucuya gecmeni tavsiye ederim doğrusu