Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paket PREMIUM FULL OPEN SOURCE FIVEM SUNUCU PAKETİ VE DİSCORD BOTU

Teknik bir konuyu seninle görüşmek elbette isterim. Yazım konusunda ve noktalamalarda hassas davrandıysam bundan dolayı senden özür dilerim bunu ‘yapay zeka’ olarak algılaman gerçekten hoşuma gitti. Şunu netleştirmek istiyorum jg-mechanic gözüme çarptı leak mi kullanıyorsun? Yoksa James’in haberi var mı? Sana izin mi verdi kullanman, satman için.

Not: Güzelce konuşmaya çalışıyorum yorumum seni sinirlendirdiyse kusura bakma :) İyi forumlar.
Leak tarafı zoruna gitmiş ozaman şöyle yapalım profilinde gördüğüm millete satmaya çalıştığın Türk tema paketi sonra pvp paketi yada kendi yaptığın 2k ya sattığın paketleri paylaşta satın alalım yada insanlar faydalansınlar open source at bi görelim ne dersin ve evet 18 19 yaşındaki çocuklara cevap vermek biraz sinir bozucu doğru

Kimseye bir şey satmaya çalışmıyorum sadece insanların aklındakini görmeye çalışıyorum, meraklıyım. İzlediğim videoda tanıtım kısa olmasına rağmen leak olan şeyleri gördüm (JG, ZSX, MDT). Teknik tarafta eksik olduğunu düşünmemin nedeni de şu. Pakette iki farklı progressbar kullanılmışsın en azından birini tüm scriptlere exportlayıp tek bir progressbar üzerinden ilerlemek daha temiz olmaz mıydı? Gereksiz script kullanımınada yol açmazdı. Yapay zekayla ilgili düşündüğüm şeyde frontend kısmında kullandığın animasyonların tam bir yapay zeka animasyonları olması. Ben yalnızca kendi görüşümü paylaştım

Kimseye bir şey satmaya çalışmıyorum sadece insanların aklındakini görmeye çalışıyorum, meraklıyım. İzlediğim videoda tanıtım kısa olmasına rağmen leak olan şeyleri gördüm (JG, ZSX, MDT). Teknik tarafta eksik olduğunu düşünmemin nedeni de şu. Pakette iki farklı progressbar kullanılmışsın en azından birini tüm scriptlere exportlayıp tek bir progressbar üzerinden ilerlemek daha temiz olmaz mıydı? Gereksiz script kullanımınada yol açmazdı. Yapay zekayla ilgili düşündüğüm şeyde frontend kısmında kullandığın animasyonların tam bir yapay zeka animasyonları olması. Ben yalnızca kendi görüşümü paylaştım
yapay zekanın fivemde animasyonu mu varmış anlamadım bukadar bilgiliysen yapay zeka tarafına bukadar aşinaysan neden sen kullanıyorsun kardeşim :)

yapay zekanın fivemde animasyonu mu varmış anlamadım bukadar bilgiliysen yapay zeka tarafına bukadar aşinaysan neden sen kullanıyorsun kardeşim :)
Dostum, yapay zekanın FiveM’de animasyonu var demedim. Benim kastettiğim, frontend tarafında kullandığın CSS animasyonlarıydı, kusura bakma teknik bilginin bu kadar yetersiz olduğunu bilmiyordum. İyi forumlar.

Not: Çok gerilme.

Dostum, yapay zekanın FiveM’de animasyonu var demedim. Benim kastettiğim, frontend tarafında kullandığın CSS animasyonlarıydı, kusura bakma teknik bilginin bu kadar yetersiz olduğunu bilmiyordum. İyi forumlar.

Not: Çok gerilme.
videoda izledim diyip işi forum tarafına atman tuhaf umarım paketlerini paylaşıp bizleri kaliteli server sahipleri yaparsın

videoda izledim diyip işi forum tarafına atman tuhaf umarım paketlerini paylaşıp bizleri kaliteli server sahipleri yaparsın
Tanıtım videonu konunun başına eklediğin için izledim. Türkiye'deki kirli geliştirici kitlesine bir şey yapmam dostum. Yurt dışına çalışmak daha güzel :) İyi forumlar.

Okullar tatil olunca yorum atmaya başlayan biri için keyif almak türk tema paket satmak ise baya keyifli bir şeymiş
Üniversiteden mezun olalı yaklaşık 4 sene oldu aşağı yukarı. Bu kadar gerilmen hoşuma gitti. Bepanthol yanık kremi şiddetle öneriyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//