Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Oyuncuları Bir Kıyafet ile başlatmak veya Giymeye zorlamak

cexy

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
cexaw.com.tr
Merhabalar arkadaşlar, adını belirtmek istemediğim ilginç bir konsept ile bir sunucu açmayı planlıyorum ve o nedenle oyuncularda ona uygun kıyafeti giymek zorunda rol icabıyla. Bu kıyafet zaten gta5’te olan ve key gerektirmeyen bir tişört diyelim. Ben bu kıyafeti oyunculara nasıl zorla giydirebilirim? Sunucuya ilk kez girdiklerinde bunu giyebilirler veya direkt bu kıyafetlede başlayabilirler zorunlu gibi. Bana bu konuda yardımcı olabilcek biri olursa cidden çok makbule geçer her türlü fikre açığım…

hangi clothing scriptini kullandığını bilmiyorum ama normalde default olarak configlerinde yazar zaten örneğin illenium appereance için configte InitialPlayerClothes olarak geçen bir ayar var male ve female pedlere default value atayabiliyorsun kıyafet için, oyuncular ilk karakter oluşturduğunda otomatik ordaki değerler gelir def olarak

hangi clothing scriptini kullandığını bilmiyorum ama normalde default olarak configlerinde yazar zaten örneğin illenium appereance için configte InitialPlayerClothes olarak geçen bir ayar var male ve female pedlere default value atayabiliyorsun kıyafet için, oyuncular ilk karakter oluşturduğunda otomatik ordaki değerler gelir def olarak
Hocam cevabınız için teşekkürler, ben qb-multichar ve qb-clothing kullanıyorum. Fakat ikisininde config’ine baktığımda bulamadım. Sizce qb multichar üzerinden mi yapılır bu yoksa clothing mi?

daha önceden qb-multichar ve clothing kullanmadım ama qb clothingin kodunu biraz inceledim az önce, anladığım kadarıyla client main lua içindeki 13. satırda skin data bulunuyor onun içinde defaultItem, defaultTexture ve defaultSkinMix bulunuyor bunlar karakterin ilk açılırken verdiği değerler olması lazım ama kadın ve erkek pede özel bir kontrol atamamışlar ondan universal bir şey olursaa çok daha oturaklı olur, dediğim gibi çalışmayada bilir hiç denemedim sadece inceledim az önce ama denemeye değer bence

daha önceden qb-multichar ve clothing kullanmadım ama qb clothingin kodunu biraz inceledim az önce, anladığım kadarıyla client main lua içindeki 13. satırda skin data bulunuyor onun içinde defaultItem, defaultTexture ve defaultSkinMix bulunuyor bunlar karakterin ilk açılırken verdiği değerler olması lazım ama kadın ve erkek pede özel bir kontrol atamamışlar ondan universal bir şey olursaa çok daha oturaklı olur, dediğim gibi çalışmayada bilir hiç denemedim sadece inceledim az önce ama denemeye değer bence
Tamamdır deneyeceğim onu eğer yapamazsam illenium appereance’e geçeceğim bende. Peki illenium appereance için herhangi bir multichar gerekli mi yoksa hem clothing hem multichar yerine geçen bir script mi?

sadece clothing olarak geçiyor iilenium appereance, ve qb -mutlticharacter ile uyumluluğu yok sizin qb-multicharacter içinden qb-clothing eventleri illenium appereance'a döndürmeniz gerekiyor. Daha basit bir yolu google antigravity/claude code gibi benzer ai'lardan tek promt ile yapabilirsiniz ai hızlı yapıyor bu tarz işlemleri hem hata payı eksik olur ki tavsiyemde illeniumdur daha iyi ve daha perfornmanslı çoğu sunucu illenium kullanıyor zaten

sadece clothing olarak geçiyor iilenium appereance, ve qb -mutlticharacter ile uyumluluğu yok sizin qb-multicharacter içinden qb-clothing eventleri illenium appereance'a döndürmeniz gerekiyor. Daha basit bir yolu google antigravity/claude code gibi benzer ai'lardan tek promt ile yapabilirsiniz ai hızlı yapıyor bu tarz işlemleri hem hata payı eksik olur ki tavsiyemde illeniumdur daha iyi ve daha perfornmanslı çoğu sunucu illenium kullanıyor zaten
Tamamdır teşekkürler yardımınız için bu arada dediğiniz qb clothing’teki 13. Satıra baktım ve bencede o aradığımız şey eve geçince deneyeceğim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//