Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[ORTAK ARANIYOR] VDS, Sunucu ve Maddi Destek Benden - Paket ve Emek Sizden

Ferhhatcan

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar,

FiveM üzerinde kaliteli bir proje başlatmak istiyorum. İşin maddi tarafını, sunucu makinesini (VDS) ve yönetimsel giderleri tamamen ben karşılıyorum. Ancak elimde hazır bir paket bulunmuyor.

Bu nedenle; elinde sorunsuz, güvendiği bir paketi olan ancak sunucu açmak için maddi imkanı veya VDS'i olmayan, vizyon sahibi bir Yazılımcı (Developer) / Ortak arıyorum.

Ben Ne Sağlıyorum?

• Yüksek Performanslı VDS: Projeye uygun, güçlü bir sunucu makinesi (VDS) tarafımca sağlanacaktır.
  • Sponsorluk: Sunucu reklamları, TeamSpeak/Discord bot giderleri vb. maddi yükümlülükler bendedir.
Aradığım Ortak Kriterleri:

• Hazır Paket: Elinde QBCore veya ESX (tercihen güncel altyapı) sorunsuz bir paketi olmalı.
  • Teknik Bilgi: Oyun içi hataları çözebilecek, paketi geliştirebilecek developer bilgisine sahip olmalı.
  • Güven: Yarı yolda bırakmayacak, uzun soluklu bir proje düşünen olgun bir arkadaş olmalı.
"Paketim var ama sunucu kirasına param yetmiyor" diyorsan, gel imkanları ben sağlayayım, projeyi birlikte yönetelim.

İletişim için Discord:[hxpk]

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//