Merhaba Arkadaşlar,
FiveM üzerinde kaliteli bir proje başlatmak istiyorum. İşin maddi tarafını, sunucu makinesini (VDS) ve yönetimsel giderleri tamamen ben karşılıyorum. Ancak elimde hazır bir paket bulunmuyor.
Bu nedenle; elinde sorunsuz, güvendiği bir paketi olan ancak sunucu açmak için maddi imkanı veya VDS'i olmayan, vizyon sahibi bir Yazılımcı (Developer) / Ortak arıyorum.
Ben Ne Sağlıyorum?
İletişim için Discord:[hxpk]
FiveM üzerinde kaliteli bir proje başlatmak istiyorum. İşin maddi tarafını, sunucu makinesini (VDS) ve yönetimsel giderleri tamamen ben karşılıyorum. Ancak elimde hazır bir paket bulunmuyor.
Bu nedenle; elinde sorunsuz, güvendiği bir paketi olan ancak sunucu açmak için maddi imkanı veya VDS'i olmayan, vizyon sahibi bir Yazılımcı (Developer) / Ortak arıyorum.
Ben Ne Sağlıyorum?
- Yüksek Performanslı VDS: Projeye uygun, güçlü bir sunucu makinesi (VDS) tarafımca sağlanacaktır.
- Sponsorluk: Sunucu reklamları, TeamSpeak/Discord bot giderleri vb. maddi yükümlülükler bendedir.
- Hazır Paket: Elinde QBCore veya ESX (tercihen güncel altyapı) sorunsuz bir paketi olmalı.
- Teknik Bilgi: Oyun içi hataları çözebilecek, paketi geliştirebilecek developer bilgisine sahip olmalı.
- Güven: Yarı yolda bırakmayacak, uzun soluklu bir proje düşünen olgun bir arkadaş olmalı.
İletişim için Discord:[hxpk]