Merhabalar Herkese,
FiveM platformunda uzun süredir geliştirme yapıyorum. Bir sunucunun ihtiyacı olan A'dan Z'ye her şeye hakimim.
Neler Yapabiliyorum?
Teknik olarak bir sunucuyu tek başıma hazırlayabiliyorum ancak "bir elin nesi var, iki elin sesi var" mantığıyla, bu süreçte benimle beraber yol yürüyecek, kafa dengi bir ortak/arkadaş arıyorum.
Maddi Konular:
Sunucunun VDS, Lisans Key vb. tüm maddi giderlerini ben karşılayacağım. Karşı taraftan herhangi bir maddi beklentim yoktur.
Aradığım Kişideki Özellikler:
İletişim (Discord): fx_studios7
Not - Ücretli developer aramıyorum Lütfen bu ilana ücretli developer reklam afişi atmayın .
FiveM platformunda uzun süredir geliştirme yapıyorum. Bir sunucunun ihtiyacı olan A'dan Z'ye her şeye hakimim.
Neler Yapabiliyorum?
- Sıfırdan Harita, MLO ve Prop tasarımları/editleri.
- Entegreli Script yazımı (UI'lı veya UI'sız).
- Özel Animasyon ve Kıyafet paketleri oluşturma.
- Sıfırdan sunucu paketi hazırlama.
Teknik olarak bir sunucuyu tek başıma hazırlayabiliyorum ancak "bir elin nesi var, iki elin sesi var" mantığıyla, bu süreçte benimle beraber yol yürüyecek, kafa dengi bir ortak/arkadaş arıyorum.
Maddi Konular:
Sunucunun VDS, Lisans Key vb. tüm maddi giderlerini ben karşılayacağım. Karşı taraftan herhangi bir maddi beklentim yoktur.
Aradığım Kişideki Özellikler:
- Birlikte geliştirdiğimiz sistemleri test edecek (bug/hata kontrolü).
- Fikir alışverişi yapabileceğimiz, sunucu kurgusu ve hikayesi üzerine vizyon sahibi olan.
- Dürüst, güvenilir ve iletişimi kuvvetli.
- Günde belirli saatlerini bu projeye ayırabilecek.
İletişim (Discord): fx_studios7
Not - Ücretli developer aramıyorum Lütfen bu ilana ücretli developer reklam afişi atmayın .