Selamlar,
Ben Orelyus. Klasik bir FiveM geliştiricisi değilim; sunucunuzu sadece oyun içiyle sınırlı tutmuyor, Web ve Discord entegrasyonlarıyla tam bir dijital yapıya dönüştürüyorum.
Yıllara dayanan yazılım geçmişimle, "acaba yapılır mı?" dediğiniz projeleri hayata geçiriyor, sunucunuzun dış dünyayla (Web/Discord) kusursuz haberleşmesini sağlıyorum.
Tecrübe Geçmişim:
6 Yıl Discord Altyapı & Bot Geliştirme (Ana Uzmanlık)
3 Yıl FiveM Scripting & Sunucu Yönetimi
2 Yıl Web Yazılım & Panel Tasarımı
Hizmetlerim:
Gelişmiş Entegrasyonlar: FiveM verilerinin Discord ve Web sitenizle anlık senkronizasyonu.
Profesyonel Discord Botları: Sıradan hazır botlar değil; sunucunuza özel, moderasyon ve eğlence modülleri.
Web Panel Çözümleri: Yönetim panelleri, başvuru sistemleri ve kullanıcı arayüzleri.
FiveM Scripting: (QBCore / ESX / Standalone) Optimize ve hatasız kod yapısı.
Güvenlik & Koruma: Sunucu ve Discord tarafında açık bırakmayan güvenlik duvarları.
UI & Arayüz: Göz yormayan, modern ve hızlı oyun içi tasarımlar.
Neden Orelyus?
7/24 Kesintisiz İletişim: Uyku saatim yoktur. Gece veya gündüz, her an ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.
Master Class Uzmanlık: Özellikle Discord ve Web tarafında piyasanın standartlarının çok üzerindeyim.
Temiz İşçilik: Spagetti kod yok. Her satır optimize, her modül düzenli.
Tam Destek: İşi teslim edip kaçmam, sistem oturana kadar yanınızdayım.
İletişim:
Discord: Orelyus
Instagram : orelyusxd
Çalışm Saatleri : Haftaiçi 17:00 - 00:00 Haftasonu : 15:00 07:00
Ben Orelyus. Klasik bir FiveM geliştiricisi değilim; sunucunuzu sadece oyun içiyle sınırlı tutmuyor, Web ve Discord entegrasyonlarıyla tam bir dijital yapıya dönüştürüyorum.
Yıllara dayanan yazılım geçmişimle, "acaba yapılır mı?" dediğiniz projeleri hayata geçiriyor, sunucunuzun dış dünyayla (Web/Discord) kusursuz haberleşmesini sağlıyorum.
Instagram : orelyusxd