[QBCore] obX Real Estate Tablet - Emlak Ofisleri İçin Modern Yönetim Paneli
Merhaba FiveMTürk topluluğu,
Sunucunuzdaki emlakçılık mesleğini bir üst seviyeye taşıyacak, modern, şık ve tamamen işlevsel obX Real Estate Tablet scriptini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Bu tablet, bir emlak ofisinin ihtiyaç duyduğu tüm finansal ve idari işlemleri iPad benzeri profesyonel bir arayüzde toplar.
Emlak danışmanları artık sıkıcı menülerle değil, prestijli bir tabletle çalışacak!
1. Finansal Portföy ve Gelir Yönetimi 

Script, sunucunuzun ihtiyaçlarına göre tamamen ayarlanabilir.
Kurulum oldukça basittir.
Merhaba FiveMTürk topluluğu,
Sunucunuzdaki emlakçılık mesleğini bir üst seviyeye taşıyacak, modern, şık ve tamamen işlevsel obX Real Estate Tablet scriptini sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Bu tablet, bir emlak ofisinin ihtiyaç duyduğu tüm finansal ve idari işlemleri iPad benzeri profesyonel bir arayüzde toplar.
Emlak danışmanları artık sıkıcı menülerle değil, prestijli bir tabletle çalışacak!
Neler Yapabilir? (Özellikler)
1. Finansal Portföy ve Gelir Yönetimi - Kasa Takibi: Emlak ofisi kasasındaki (society) güncel bakiyeyi anlık olarak görüntüleyin.
- Gelir Yasallaştırma (Para Aklama): "Kayıt dışı" satışlardan elde edilen gelirleri (kara para), patronun belirlediği bir komisyon oranıyla ofis kasasına yasal nakit olarak aktarın.
- Hızlı Transfer: Basit ve anlaşılır arayüz ile finansal transferleri saniyeler içinde gerçekleştirin.
- Kolay İşe Alım: Yeni emlak danışmanlarını sadece Vatandaş ID'si ile saniyeler içinde ekibinize katın.
- Personel Listesi: Tüm ekibi rütbeleriyle ve avatarlarıyla birlikte şık bir kart görünümünde listeleyin.
- Anında İlişik Kesme: Performansından memnun olmadığınız personeli tek tuşla işten çıkarın (Oyuncu offline olsa bile!).
- Dinamik Ofis Teması: Patronlar, tabletin arka plan temasını ofisin kurumsal kimliğine göre dilediği zaman değiştirebilir. Değişiklik veritabanına kaydedilir ve tüm çalışanlarda anında güncellenir.
- Harita Görünümü (Blip): Patronlar, haritadaki emlak ofisi ikonunun rengini tablet üzerinden anlık olarak değiştirebilir.
- Sunucu yetkilileri (Admin/God), tablet içerisindeki gizli menüden emlak ofisinin haritadaki ismini, ikonunu (sprite), rengini ve boyutunu kodla uğraşmadan, oyun içinden kalıcı olarak değiştirebilir.
Teknik Detaylar ve Konfigürasyon
Script, sunucunuzun ihtiyaçlarına göre tamamen ayarlanabilir.- Çoklu Dil Desteği: Türkçe ve İngilizce desteği mevcuttur. config.lua üzerinden kolayca geçiş yapabilirsiniz.
- Ekonomi Ayarları: Kara para itemi ve aklama komisyon oranı kolayca ayarlanabilir.
- Modern Arayüz: HTML/CSS/JS ile hazırlanmış, duyarlı ve animasyonlu arayüz.
- Optimize Kod: Sunucunuzu yormayacak şekilde optimize edilmiştir (0.00ms boşta).
- Entegrasyonlar: QBCore Framework ve qb-target ile tam uyumludur.

Tanıtım Videosu & Tebex
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
&
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum
Kurulum oldukça basittir.- Dosyaları resources klasörünüze atın.
- SQL dosyasını okutun.
- config.lua dosyasını sunucunuza göre düzenleyin.
- server.cfg dosyanıza ensure obx_realestate ekleyin ve sunucuyu başlatın.