Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım 🚀 OB-MDT Sunucunuz İçin Yayında! (Ücretsiz)

İnsan konuşarak değil, yaptığı işle kendini gösterir. Başkasının emeğini çalıp satmak iş yapmak değildir; kendi emeğinle bir şey ortaya koy da kaliteni görelim kardeşim.
çaldığım bir şey yok hocam kendim şeylerim paylaşırım satarım da paylaşırım da ücretli olanları ücretsiz de paylaşıyorum sizi ilgilendirmez bu konu da iyi geceler bu arada siz dekiler de ücretsiz ve eski baya bilginiz olsun da.

çaldığım bir şey yok hocam kendim şeylerim paylaşırım satarım da paylaşırım da ücretli olanları ücretsiz de paylaşıyorum sizi ilgilendirmez bu konu da iyi geceler bu arada siz dekiler de ücretsiz ve eski baya bilginiz olsun da.
Kardeşim nonamein tekisin ömer kardeşimiz piyasada bayardır varolan ve kaliteli içerikler üreten bir kardeşimiz bilip bilmeden herkese laf atmışsın acınıcak durumdasın

Kardeşim nonamein tekisin ömer kardeşimiz piyasada bayardır varolan ve kaliteli içerikler üreten bir kardeşimiz bilip bilmeden herkese laf atmışsın acınıcak durumdasın
laf atığım bir şey yok ortada hocam ücretsiz olan şeyleri satıyor bu arkadaş ve eski sistemleri başka bir şey demedim bu arkadaşa arta arınma gecesi başka yer den alıp paylaşıyor ben de bura ya bedava bırakıyorum size iyi geceler

laf atığım bir şey yok ortada hocam ücretsiz olan şeyleri satıyor bu arkadaş ve eski sistemleri başka bir şey demedim bu arkadaşa arta arınma gecesi başka yer den alıp paylaşıyor ben de bura ya bedava bırakıyorum size iyi geceler
Ben kendilerinden hem mdt hem purge hemde market aldım kullandım ve şu ana kadar birkez bie ne hata ne bug çıktı yaptıkları scriptlerin benzerinide daha önce görmedim

Mustafa kardeşim normalde senin gibi acınası insanlarla uğraşmam zevre kadar takmam fakat burda var olan bir emeğe emeklere saygısızlık yapıyorsun 20 dakika önce sese geçtik r yaptın bana leak paketlerini ücretsiz vermeyi teklit ettin şimdi gelip gine klavye delikanlılıgı yapıyorsun korkaklıgın lüzumu yok seste bekliyoruz

Mustafa kardeşim normalde senin gibi acınası insanlarla uğraşmam zevre kadar takmam fakat burda var olan bir emeğe emeklere saygısızlık yapıyorsun 20 dakika önce sese geçtik r yaptın bana leak paketlerini ücretsiz vermeyi teklit ettin şimdi gelip gine klavye delikanlılıgı yapıyorsun korkaklıgın lüzumu yok seste bekliyoruz
hocam korkak filan değilim gece gece kafa ütülüyorsunuz gelip hayla leak diyip duruyorsun sizlerin de paketleriniz leak o zaman hocam ve çok boşuna kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz alın size arınma gecesi paketi bir de devam ederseniz bütün paketlerimi buradan paylaşırım haberiniz olsun yabancılar da çalıp duruyorsunuz üstüne editleyip satıyorsunuz neyse iyi geceler sizlere

hocam korkak filan değilim gece gece kafa ütülüyorsunuz gelip hayla leak diyip duruyorsun sizlerin de paketleriniz leak o zaman hocam çok boş boş kavga etmeye çalışıyorsunuz
1784590286358.png 1784590313813.png
hocam korkak filan değilim gece gece kafa ütülüyorsunuz gelip hayla leak diyip duruyorsun sizlerin de paketleriniz leak o zaman hocam ve çok boşuna kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz alın size arınma gecesi paketi bir de devam ederseniz bütün paketlerimi buradan paylaşırım haberiniz olsun yabancılar da çalıp duruyorsunuz üstüne editleyip satıyorsunuz neyse iyi geceler sizlere
Kurumsallık 0 bizde kusura bakmayın ama kalitede 100 de 100

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-07-21 024400.png
    Ekran görüntüsü 2026-07-21 024400.png
    315.9 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Fivemde uzun zamandir aktif oyuncuyum ayni zamanda bircok sunucu ile is birliginde olan bir developerim en populer whitelist sunuculera destek sagladim her seferinde OB STOREDAN destek aldim cok guzel bir ekip kadrosuna sahipler ne zaman olursa olsun arkadaslar bana yardimic oludular hic problem yasamadim gayet saygili ve duzgun insanlar ortalikta takilan coluk cocukalar gibi isini kotu yapmiyorlar sagladiklari tum scriptler saglikli ve sorunsuz calisiyor ve hepsini OB STORE ekibinin gelistirdigi ve yayinladinigina yani calinti olamdigina emin olabilirsiniz ,bir sahis arinma gecesi scriptinin calinti oldugunu iddia etmis ve kendisi ayni scriptin bedava dagitildini soylemis fakat scriptleri merakimdan inceledim tamamen farkli oldugunu gordum arkadas ise ayni temaya sahip oldugu icin calinti oldugunu iddia etti kisaca kendisi sacma atimlarda bulunuyor keendi sunucum icin paket satin aldim yakin zamanda gayet sorunsuz calisiyor hiv bir probelm yasamadim ve araci oldugum sunucularda ise her sunucudan olumlu ve pozitif geri donusler aldim KISACASI GUVENEBILIRSINIZ GAYET ISINI HAKKI ILE YAPAN ISANLAR SCRIPTELERI GAYET GUZEL PAKET SATIN ALIRSANIZ DAHA UYGUNA GELIYOR.

Ekli dosyalar

• 1784594826719.png
    1784594826719.png
    235.4 KB · Görüntüleme: 3

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//