Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

North Rolaplay #YENİDEN #BANAFFI (REKLAM DEĞİL BİLGİLENDİRME)

Wopper

Üye
FT Kullanıcı
Selam Roldaşlar.

Konumuza geçmeden önce beni biraz tanıyın.

SUNUCUMUZUN İÇERİKLERİNİ İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAR MISIN?

Ben Burak. 28 Yaşındayım ve neredeyse FİVEM camiasında 10.000 Saat üzerinde rol deneyimim bulunmakta. Bir çok sunucuda aktif olarak yönetim kadrosunda rol oynadım ve insanlarla anlaşma ve çözüm yolunda en doğru yolları gözlemledim. Son dönemlerde sunucu yönetme işlerinden uzaklaşıp ne kadarda roleplay işlerine odaklansamda gerçekten içimin sindiği bir ortamın içinde bulunduğumu hatta bu ekibin bir parçası olmanın beni mutlu ettiğini söylemek istiyorum ve bizim gibi başarıyı arzulayan insanlar ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Bu konuya girdiyseniz dikkatinizi çeken bir şeyler olduğuna eminim l

North #YENİDEN Projesini sizlere tanıtmaktan gurur duyuyorum.
Çok şeffaf bir şekilde yönetmek istediğimiz sunucunun temelinden sizlere bahsetmek istiyorum.
bir çoğunuzun bildiği ve iyisi, kötüsü ile 7 Sezon geçirdiği North RolePlay sunucu sahibini değiştirdi.
bunun üzerine komple tecrübeye dayalı bir sunucu yapım aşamasına girmeye baş koyduk.

Değişen misyon ve vizyonumuz ile altyapımızı beğenen ve bizlerle rol yapmak isteyen bütün eski ve yeni dostlarımızı aramıza bekliyoruz.
Sunucumuzun kapılarını eski defterler kapanacağı için sunucuda banlı olan bütün hesapların banlarını kaldırdık ama kurallarımızın dışına çıkmanız halinde tekrar uyarılacağınızı ve sunucudan uzaklaştırılacağınızı unutmayın.

Şuan sürecimizi başlattık, bu süreçte Yetkili kadrosu ve oyuncu oluşumları olan ekiplere ihtiyacımız var.
Saygıyı ön planda tuttuğumuzu ön planda tutmak istiyorum sürekli bir şekilde. Kapımız oynamak isteyen bütün bireysel oyuncularada açıktır Deneyim istek olduktan sonradan elde edilebilir çekinmeden kapımızı çalabilirsiniz sizler için en en doğru karşılama için çoktan hazırız ve bekliyoruz.

Sizlere bu #YENİDEN ayaklanmasının en profesyonel şekilde yönetileceğine ve oyuncularımızın isteklerini, dileklerini ve düşüncelerini benimseyeceğimiz yeni bir başlangıç olacağının garantisini veriyorum.

Benimle bireysel olarak tanışmak isteyen ve bu konu üzerine konuşmak isteyen insanlar ile tanışmak istiyorum.
Her türlü fikire açığım lütfen çekinmeden benimle iletişime geç.

Benim Discord Hesabım: dearjesusforgiveme
North #Yeniden Discord Sunucusu:

Bir İstek atmayı unutmayın arkadaş listenizdeki 1 kişinin size zararı olmaz.

Muhakkak sunucu tanıtım Konumuza tıklamayı unutmayın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//