Merhabalar,
Forum sayfanızda yayınlamış olduğunuz ilanı gördüm. Öncelikle kendimi tanıtmak ve ekibinize katılım başvurumu iletmek istiyorum.
Yaklaşık uzun yıllardır çeşitli FiveM sunucularında aktif olarak görev aldım. Bu süreç içerisinde Head Adminlik, Project Leaderlık, Adminlik ve Etkinlik Sorumluluğu gibi birçok pozisyonda deneyim kazandım. Ancak en çok yoğunlaştığım ve kendimi geliştirdiğim alan Developerlık oldu.
Mesleğim gereği yazılım alanında çalıştığım için; sıfırdan script geliştirme, özel sistemler oluşturma, mevcut sistemleri optimize etme, hata ve bug düzeltme, performans iyileştirme gibi konularda profesyonel seviyede çalışmalar yapıyorum. Sunucuların ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üretmeyi ve ekibin teknik anlamda yükünü azaltmayı hedefliyorum.
Daha önce görev aldığım bazı sunucular:
• Marmara Roleplay
• Vizyoner Roleplay
• Racon Roleplay
• Teşkilat Roleplay
• Sunset Roleplay
• Anadolu Roleplay
Bu projelerde edindiğim tecrübeler sayesinde hem teknik hem de yönetim tarafında güçlü bir deneyim kazandım. Sadece görevini yapan bir yetkili değil; sunucunun gelişimine katkı sağlayan, ekip çalışmasına önem veren ve uzun vadeli projelerde sorumluluk alabilen bir ekip arkadaşı olmayı hedefliyorum.
Sizin sunucunuzda da görev alarak sahip olduğum bilgi ve tecrübeler ile projeye değer katmak, geliştirme süreçlerinde aktif rol almak isterim.
Başvurumu değerlendirmenizi rica eder, olumlu veya olumsuz geri dönüşünüzü beklerim.
İyi çalışmalar dilerim.