Merhaba! Biz Birsu ve Büşra. Eğer özel bir topluluk kurma hedefiyle yola çıktığımız sunucumuzda yer almak istiyorsanız, tam doğru yerdesiniz! Sunucumuzda birlikte eğlenceli ve dinamik bir ekip kurarak, her geçen gün büyüyen ve güçlenen bir deneyim sunmak için yetenekli takım arkadaşları arıyoruz.
- 6 yıl boyunca Garry's Mod, HogwartsRP, HardRP gibi projelerde kazandığımız tecrübeler ile sunucumuzu yenilikçi ve gelişen bir hale getirmeye devam ediyoruz.
- Ekip ruhu ile birlikte oyuncularımıza her zaman destek olabileceğimiz, onların sesini duyabileceğimiz ve ihtiyaçlarına yanıt verebileceğimiz bir ortam yaratmak istiyoruz.
- Fikirlerinize değer veriyoruz! Yönetim ekibi olarak herkesin düşüncelerine saygı gösteriyor, fikir birliği ile birlikte güçlü bir yapı kuruyoruz.
- Eğlenceli ama profesyonel bir deneyim arayan oyunculara harika bir ortam sunuyoruz!
- Yenilikçi ve dinamik bir topluluk: Oyuncularımıza her zaman yeni etkinlikler, yenilikler ve sürprizlerle dolu bir deneyim sunuyoruz.
- Sürekli gelişim fırsatı: Sunucumuza katıldığınızda, kendinizi geliştirebileceğiniz, yeni şeyler öğrenebileceğiniz ve sürekli büyüyen bir yapıda yer alabileceğiniz bir ortamda olacaksınız.
- Destekleyici yönetim ekibi: Biz her zaman oyuncularımızın yanında olacağız! İhtiyaç duyduklarında onlara yardımcı olacağız ve sorunlarını hızla çözeceğiz.
- Ekip çalışması ve eğlenceli ortam: Birlikte çalışarak, yeni fikirler geliştirecek ve eğlenceli bir atmosfer yaratacağız!
- Yaş Sınırı: Yönetim pozisyonları için +21, yetkili pozisyonları için ise +18 yaş sınırı uygulanacaktır.
- Tecrübe: Yetkililik yapmayı bilen kişiler arıyoruz, fakat bilmeseniz de sorun değil! Bizimle öğrenebilecek, gelişebilecek ve birlikte yönetim yapabilecek yeni arkadaşlar da arıyoruz.
- İletişim ve empati: Güçlü iletişim becerilerine sahip, oyuncularımızın ihtiyaçlarına empati ile yaklaşabilen, onları dinleyebilen ve yardım edebilen bir ekip arıyoruz.
- Dinamik ve enerjik: Yüksek enerji, çözüm odaklılık ve yenilikçi fikirlerle sunucumuzu daha iyi hale getirecek kişiler arıyoruz.
- Yönetim yetenekleri: Takımı yönlendirebilecek, sorun çözebilen, ve takım ruhuyla hareket edebilecek kişiler öncelikli! Ama dediğimiz gibi, deneyim olmasa bile, bizimle öğrenmeye hevesli biriyseniz, başarılı olacağınızdan emin olabiliriz!
Sunucumuzda eğlenceli, dinamik ve yenilikçi bir ekibin parçası olmak istiyorsan, hemen gel! Birlikte büyüyebilir, yeni şeyler öğrenebilir ve harika bir topluluk yaratabiliriz.
discord.gg/rinavrp
Discorddan DM AT : lisnareal
Discorddan DM AT : lexablackwood