Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sunucu Arıyoruz LSCH/siyaset ekibi (SUNUCU ARAMAKTAYIZ!!!)

renacgame

Üye
FT Kullanıcı
Discord
renacgame
Merhabalar, Hayırlı akşamlar! 🥸
İlk olarak kendimizi kısaca tanıtalım. Ben GaMeReNaC daha önce birkaç büyük FiveM ve Rage:MP platformunun sunucularında (özellikle text-RP ve Rage MP platformlarında) üst düzey,görevler roller üstlenmiş, LSCH, siyaset arenası, haber ajansı gibi oluşumlar (birlikler) kurmuş ve birçok sunucuda belediye seçimlerine katılmış ve çoğunda kazanmış biriyim. Arkadaşlarım,dostlarım ile birlikte uzun süre kaliteli hard RP yaptık, ancak son 1 yıldır bu ortamdan uzak kaldım. Şimdi tekrar dönmek istiyorum ama bu sefer gerçekten rollerine önem veren, toksik kişilikleri barındırmayan, Sunucu içerisinde ekonomisi dengeli,zor ve kaliteli yönetim anlayışıyla oyunculara değer veren bir sunucuya bağlı kalmak istiyoruz. Eğer sunucunuz çok yakın zamanda açılacaksa veya zaten açık olup LSCH ekibi arıyorsanız, veyahut siyaset arenasında kaliteli roller üstlenip bu tür sosyal rol yapacak,aktif bir ekip ve bilgili,deneyimli bir lider arıyorsanız; discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz. (renacgame)
Biz normal siyaset rolleri içinde aktif olabilir, sosyal rol gerçekleştirip ekibimizle birlikte sabit bir şekilde aktif olup veyahut sunucunun bize sağladığı destekler,rollerimize verdikleri önem ve sağduyu ile ekibimizi daha fazla genişletip, gerek siyaset arenasında olsun gerek LSCH içerisinde olsun başarı elde edebiliriz. Tek bir sunucuya odaklanmayı düşünüyoruz; sadık kalıp, başka sunucularda rol yapmayacağız.
Daha önce büyük sunucularda üst düzey roller üstlendim, seçimlere katıldım ve önemli makamlara yükseldim. Ancak yaklaşık 1 yıl ara verdim. En son bir text-RP sunucusunda (Rage MP platformunda) oynadım; şahsıma ait birlikler (haber ajansı ve şirketler grubu) kurdum, seçimlerde ufak bir farkla kaybettim. Büyük bir ekibim vardı ve sunucunun müdavimiydik. Kaliteli roller sergileyerek Legal-FM'lerin gözündeydik. Ama bir gün bilgisayar arızası nedeniyle bırakmak zorunda kaldım ve malvarlığım zamanla silindi. Ayrıca son zamanlarımda ve olmadığım 1 yıl içerisinde sunucuda toksik kişilerin,oyuncuların artması,sunucu kalitesinin düşmesi ve Hard-RP rollerine ve Legal rollere önemin neredeyse sıfırlandığı dolayısıyla tekrar dönmeyi düşünmedim ve bu nedenle forumlarda yazı atıyorum.
Şimdi yeni açılacak veya mevcut sunuculara aktifliğimizle katkı sağlayıp, görev almak istiyoruz. Ekibimiz 10-20 kişilik (dahada tanıdıklarımız ve çevrem ile artırılabilir.); hepsini sunucunuza davet edip, düzenli aktiflik sağlayabiliriz.
Teşekkürler. Görüşmek üzere! 😘
(Devam etmekte. Lütfen yazımı detaylı okuyup iletişim sağlayınız, Teşekkürler!!)

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//