LibertyV RP Açıldı!
Kalitenin ve gerçek roleplay’in adresi: LibertyV RP
Sosyal & Gun RP dengesi tam kararında!Sıkmayan ekonomi, akıcı rol ortamı ve aksiyonun eksik olmadığı bir şehir seni bekliyor.
Özel ve kaliteli mapler Tam optimize premium scriptler Göz yormayan, gerçekçi ve akıcı sistemler
İllegal hayat burada bambaşka!Aile & çete temalı kapsamlı illegal sistemlerle ekibini kur, şehrin gücünü ele geçir!
Ekip açılımları tamamen ÜCRETSİZ Yeni açılan ekiplere kapsamlı destek ve yardım Çeteler ve aileler için aktif yönetim desteği
Yetkili alımlarımız AKTİF!Sunucuda görev almak, ekibimizin bir parçası olmak ve şehrin gelişiminde rol oynamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Kaliteli oyuncu kitlesi
Aktif staff ekibi
Sürekli güncellenen içerikler
Gerçek RP deneyimi!
Şehrin sıradan değil, LibertyV RP!
Yerini al, hikayeni yaz!
discord.gg/libertyvrp
bana discord ulaşmak için : chileWz
(benim adımı kullaplerenarak gelen eki ekstra destek ve yardım olacaktır
)
Kalitenin ve gerçek roleplay’in adresi: LibertyV RP
Sosyal & Gun RP dengesi tam kararında!Sıkmayan ekonomi, akıcı rol ortamı ve aksiyonun eksik olmadığı bir şehir seni bekliyor.
Özel ve kaliteli mapler Tam optimize premium scriptler Göz yormayan, gerçekçi ve akıcı sistemler
İllegal hayat burada bambaşka!Aile & çete temalı kapsamlı illegal sistemlerle ekibini kur, şehrin gücünü ele geçir!
Ekip açılımları tamamen ÜCRETSİZ Yeni açılan ekiplere kapsamlı destek ve yardım Çeteler ve aileler için aktif yönetim desteği
Yetkili alımlarımız AKTİF!Sunucuda görev almak, ekibimizin bir parçası olmak ve şehrin gelişiminde rol oynamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Kaliteli oyuncu kitlesi
Aktif staff ekibi
Sürekli güncellenen içerikler
Gerçek RP deneyimi!
Şehrin sıradan değil, LibertyV RP!
Yerini al, hikayeni yaz!
discord.gg/libertyvrp
bana discord ulaşmak için : chileWz
(benim adımı kullaplerenarak gelen eki ekstra destek ve yardım olacaktır
Son düzenleme: