LastV 2.0 Yetkili Ekip Alımları Başladı
Merhaba!Uzun süredir üzerinde çalıştığımız LastV 2.0 projemizin açılış hazırlıklarını tamamladığımız bu süreçte, yetkili & yönetim ekibimize katılacak aktif ve sorumluluk sahibi ekip arkadaşları arıyoruz.
LastV olarak yetkililiği yalnızca bir yetki veya rol olarak görmüyoruz. Yetkili / Yönetim ekibinde bulunan kişilerin topluluğun gelişimine katkı sağlamasını, oyunculara örnek olmasını ve karşılaştığı durumlarda objektif kararlar verebilmesini bekliyoruz.
Aradığımız Özellikler
Başvuracak kişilerin:- Belirli saat aralıklarında düzenli aktiflik sağlayabilmesi,
- Oyuncularla düzgün ve sağlıklı iletişim kurabilmesi,
- Sunucu kurallarını tarafsız şekilde uygulayabilmesi,
- Takım çalışmasına ve yönetim hiyerarşisine uyum sağlayabilmesi,
- Sorumluluk alabilmesi,
- Sorun çözme ve olay değerlendirme yeteneğine sahip olması,
- Sunucunun gelişimine fikir ve emek olarak katkıda bulunmak istemesi beklenmektedir.
Yetkili Ekibinin Sorumlulukları
Ekibine katılan kişilerin temel görevleri şunlardır:- Oyunculardan gelen ticket ve destek taleplerini yönetmek,
- Oyun içi ve Discord üzerindeki sorunlarla ilgilenmek,
- Sunucu düzenini ve oyuncu huzurunu korumak,
- Kuralları tarafsız ve adil şekilde uygulamak,
- Yönetim ekibiyle koordineli hareket etmek,
- Topluluğa örnek olacak davranışlar sergilemek,
- Gerektiğinde test ve geliştirme süreçlerine destek olmak.
Başvuru Süreci
Yetkili alımları doğrudan kalıcı yetki verilerek yapılmamaktadır. Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylar öncelikle bir görüşmeye alınır ve ardından deneme sürecine başlar.Deneme sürecinde adayların:
- Aktifliği,
- Oyuncularla iletişimi,
- Takım çalışmasına uyumu,
- Olaylara yaklaşımı,
- Kural bilgisi,
- Yetki kullanım şekli
Yetki kişisel avantaj sağlamak amacıyla kullanılamaz. Yetkinin kötüye kullanılması, taraflı davranılması veya sunucu kurallarına aykırı hareket edilmesi durumunda yetki sonlandırılabilir.
Başvuru
Yetkili ekibimize katılmak için aşağıdaki bağlantı üzerinden başvuru formunu doldurabilirsiniz:Başvuru bağlantısı:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Başvurular yönetim ekibi tarafından incelendikten sonra uygun görülen adaylarla Discord üzerinden iletişime geçilecektir.
LastV 2.0
LastV 2.0 ile oyunculara uzun süreli, düzenli ve geliştirilebilir bir roleplay ortamı sunmayı hedefliyoruz. Açılış öncesinde son kontrollerimizi gerçekleştiriyor ve topluluğumuzu birlikte büyütebileceğimiz ekip arkadaşları arıyoruz.Web sitesi:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Başvuru paneli:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.