ROXWOOD SHERIFF’S DEPARTMENT
Roxwood’un kaderini belirleyecek, kanunu sadece bir kural değil bir yaşam biçimi olarak benimseyecek Şerif Kadrosu aranıyor.Sunucumuzun Hard RP ve Gerçekçi temeller üzerine kurulu yapısı gereği; Sheriff departmanını sadece yönetmekle kalmayacak, departmanın disiplinini, eğitim prosedürlerini ve operasyonel kabiliyetini en üst seviyeye taşıyacak tecrübeli isimlere kapımız açıktır.
Sizden Ne Bekliyoruz?
- Kurumsal Disiplin: Departman içi hiyerarşiyi sıfırdan inşa edebilecek veya var olan yapıyı "Realistic" standartlarda yönetebilecek insanlar.
- Eğitim ve Gelişim: Alt rütbedeki personeli, sahadaki duruşundan telsiz disiplinine kadar profesyonel bir eğitim sürecinden geçirebilme yeteneği.
- Bürokratik Yetkinlik: Kanunnameleri, devriye prosedürlerini ve raporlama sistemlerini gerçekçi bir titizlikle yürütebilme.
Aradığımız Kriterler:
- Daha önce Hard RP sunucularında LSPD veya LSSD bünyesinde görev yapmış olmak.
- Yönetim becerilerini, sadece "yetki kullanmak" değil "rol pası yaratmak" üzerine kurmuş olmak.
- Roxwood’un kasaba ruhuna uygun, halkla ilişkileri ve saha asayişini dengeli yürütecek vizyona sahip olmak.
Başvuru Hakkında: Roxwood’da düzeni sağlamak bir seçenek değil, zorunluluktur. Eğer bu sorumluluğu alabilecek tecrübeye ve ekibe (veya bireysel vizyona) sahipseniz, mülakat için bekliyoruz.
[Discord] : discord.gg/lailv