Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

PD Ekibi Arıyoruz Lail V - Hard kasaba temalı sunucumuz için Sheriff Departmanı Ekibi Arıyoruz

noxhell

Üye
FT Kullanıcı

ROXWOOD SHERIFF’S DEPARTMENT

Roxwood’un kaderini belirleyecek, kanunu sadece bir kural değil bir yaşam biçimi olarak benimseyecek Şerif Kadrosu aranıyor.

Sunucumuzun Hard RP ve Gerçekçi temeller üzerine kurulu yapısı gereği; Sheriff departmanını sadece yönetmekle kalmayacak, departmanın disiplinini, eğitim prosedürlerini ve operasyonel kabiliyetini en üst seviyeye taşıyacak tecrübeli isimlere kapımız açıktır.

Sizden Ne Bekliyoruz?

• Kurumsal Disiplin: Departman içi hiyerarşiyi sıfırdan inşa edebilecek veya var olan yapıyı "Realistic" standartlarda yönetebilecek insanlar.
  • Eğitim ve Gelişim: Alt rütbedeki personeli, sahadaki duruşundan telsiz disiplinine kadar profesyonel bir eğitim sürecinden geçirebilme yeteneği.
  • Bürokratik Yetkinlik: Kanunnameleri, devriye prosedürlerini ve raporlama sistemlerini gerçekçi bir titizlikle yürütebilme.

Aradığımız Kriterler:

• Daha önce Hard RP sunucularında LSPD veya LSSD bünyesinde görev yapmış olmak.
  • Yönetim becerilerini, sadece "yetki kullanmak" değil "rol pası yaratmak" üzerine kurmuş olmak.
  • Roxwood’un kasaba ruhuna uygun, halkla ilişkileri ve saha asayişini dengeli yürütecek vizyona sahip olmak.

Başvuru Hakkında: Roxwood’da düzeni sağlamak bir seçenek değil, zorunluluktur. Eğer bu sorumluluğu alabilecek tecrübeye ve ekibe (veya bireysel vizyona) sahipseniz, mülakat için bekliyoruz.
[Discord] : discord.gg/lailv

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//