Öncelikle Selamlar, Yeni Kurmak İstediğim Bir Sunucuya Yetkili/Developer/Ortak Arıyorum
Sunucu Adı : Daha Belirlenmedi
Yaş Sınırlaması : +15
İstediğiniz Günlük Online Süre : +8 Saat
Developer İçin Aradığınız Özellikler : SQL Bilgisi Config Düzenlemeyi Bilen Ahlaklı Ve Bilgili
Yetkili İçin :Açacağımız Sunucuya Katkısı Olacağını Düşünen Ve Daha Önce Sunucu Açma Deneyimi Bulunan Birini Arıyorum
Ortak İçin : Aynı Şekilde Daha Önce Tecrübesi Olan Zamana Ayak Uydurabilecek Ve Olgun Ve Saygılı Biri Olmalı
İletişim Adresi : Discord MidNightPurpleS#4708
VEYA
Bu Konu İle İlgilenen Veya Aklına Takılan Soruları Dile Getirmesi İçin
Diğer / Ek : Ücret İle İlgili Herhangi Birşey Belirtmediğimin Farkındayım Bunun Sebebi İse Kuracağımız Sunucunun Makinesi Tarafımca karşılanacaktır
Sunucu Adı : Daha Belirlenmedi
Yaş Sınırlaması : +15
İstediğiniz Günlük Online Süre : +8 Saat
Developer İçin Aradığınız Özellikler : SQL Bilgisi Config Düzenlemeyi Bilen Ahlaklı Ve Bilgili
Yetkili İçin :Açacağımız Sunucuya Katkısı Olacağını Düşünen Ve Daha Önce Sunucu Açma Deneyimi Bulunan Birini Arıyorum
Ortak İçin : Aynı Şekilde Daha Önce Tecrübesi Olan Zamana Ayak Uydurabilecek Ve Olgun Ve Saygılı Biri Olmalı
İletişim Adresi : Discord MidNightPurpleS#4708
VEYA
Bu Konu İle İlgilenen Veya Aklına Takılan Soruları Dile Getirmesi İçin
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Diğer / Ek : Ücret İle İlgili Herhangi Birşey Belirtmediğimin Farkındayım Bunun Sebebi İse Kuracağımız Sunucunun Makinesi Tarafımca karşılanacaktır

Son düzenleme: