Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

JS Roleplay | Altyapı Hazır (VDS/Key/Bot) | Sunucuyu Birlikte Yönetecek Ortak ve Üst Yönetim Ekibi Aranıyor

JSRolePlay

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar,

JS Roleplay projemiz için teknik tüm hazırlıkları tamamladık. VDS, Key, paket ve kendi geliştirdiğimiz bot sistemlerimiz hali hazırda kurulu ve sorunsuz çalışıyor. Biz işin teknik ve mutfak kısmını hallettik, şimdi bu yapıyı bizimle birlikte büyütecek yol arkadaşları arıyoruz.

Sunucu Konsepti:Önceliğimiz ve ana temamız %70 Sosyal - %30 Gun dengesinde, Los Santos ruhunu yansıtan klasik bir atmosferdir. Rolün akışına göre esneyebilen, oyuncuyu kısıtlamayan ama disiplinli bir ortam hedefliyoruz.

• Ana Tema: Los Santos (Global standartlarda bir RP deneyimi).
  • Alternatif: Elimizde optimize edilmiş, sorunsuz çalışan bir Türkiye temalı paket de mevcut. Yönetim ekibiyle yapılacak istişareye göre bu taraf da değerlendirilebilir.
Kimi Arıyoruz?Sunucuyu başından sonuna kadar kendi projesi gibi sahiplenecek, yönetim tecrübesine güvenen, oyuncu çevresi olan veya ekip çekebilecek Ortak ve Üst Yönetim kadrosu arıyoruz.

Biz Ne Sağlıyoruz?

• Yüksek performanslı, saldırılara karşı korumalı VDS.
  • Lisanslı Key ve optimize edilmiş paketler.
  • Tamamen tarafımızdan geliştirilen, işleyişi hızlandıran özel botlar.
  • Teknik tarafta 7/24 tam destek.
Kısacası; makine, yazılım ve teknik her şey bizde. "Benim ekibim sağlam, yönetimi kurar, oyuncuyu getirir ve sunucuyu uçururum" diyen vizyoner arkadaşlarla masaya oturup detayları konuşmak istiyoruz.

Ciddi olanlar iletişime geçebilir.

Discord: 07wess

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//