Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda arattım bulamadım linkini atarmısınız cfx re den indirdim fakat kurduğum zaman sıkıntı cıkıyor yardım edebilirsen sevinirim discord adresim burda ? ᴘᴀᴘᴘᴀᴢ#5390
Forumda arattım bulamadım linkini atarmısınız cfx re den indirdim fakat kurduğum zaman sıkıntı cıkıyor yardım edebilirsen sevinirim discord adresim burda ? ᴘᴀᴘᴘᴀᴢ#5390
hocam inanın bana saçma değil görsel bu şekilde kalıyor yapamıyorum bunu yapabilirseniz çok sevinirim tw veya anydesk veya başka birşey verebilirim bağlanmanız için lütfen
hocam inanın bana saçma değil görsel bu şekilde kalıyor yapamıyorum bunu yapabilirseniz çok sevinirim tw veya anydesk veya başka birşey verebilirim bağlanmanız için lütfen Ekli dosyayı görüntüle 38167
hocam adamın alt taraftta belirttiği kırmızı oklarla olan kısmı anlayıp yapamadım ne anlatmaya çalışıyor ben yarısını yaptım yarısını yapamadım benim envanter sistemim getMoney olarak çalışıyor bunu çözebilecek birisi arıyorum ücreti neyse konuşabiliriz
yeterki çözülsün
Konuyu biraz gezince boş boş sohbetler olmuş garip.
Scaleform tam senin istediğin gibi 3d olarak. Birde içine esx_policejob koydum entegreli nasıl yapıldığını anlayabilesin diye. Basit zaten default yerine scaleform yazıcaksın.