ya adez senmi diyon bok gibi scriptler diye daha kendi scriptinizdeki hatayı çözmeden sırf para kazanmak için v2 çıkartıyorsunuz tasarım değiştirip pamıydı böyle nopixel yan sanayide satıyorsunuz bide aynı scripti ohh önce kendine bak sırf bu piyasada bizden önce var olduğun için ünlüsün yoksa ben yada başka birisi olsaydı senden bi cacık olmazdı olmazda scriptin s'sinden anlamıyorsun millete para veriyor yaptırıyorsun tek üzüldüğüm 1 2'kya koskoca script yazanlardır arab müşterilere bi tane envanter kuruyorum 250 euro alıyorum o 1 2k'ya script yazan arkadaşlar bunu okuyorsa bence biraz akıllanın bu adama daha fazla para kazandırmayın yok ilerde yüzde ile çalışıcaz falan hepsi hikaye bence ben Haşim abi gille çalıştım (gfx) adamlar direkt olarak yüzde ile çalıştı sonuçta scripti yazan benim destek verecek olan benim hatta bide 2k verip scripti aynı gün yada yarın teslim istiyor bu adez
Ekli dosyayı görüntüle 104454
Benim scriptlerimin hepsi open source Jakrino diye yazsan heryerde bulursun zaten sanırım bulamamış

cevap veremedi zavallı herif şimdi gelip beni tehdit mehdit eder şimdiden özür dilerim abi senden çok korkuyorum aman public infomla beni tehdit etme olurmu çok korkarım sonra XD
Ne leakledim diyorum cevap dahi veremiyor sonra git yaşıtlarınla takıl oluyor gelmiş burada grawiz'in sslerini atıyor ne eşşek adamsın la sen bi aynaya bak gel para bozdu senin kalıbını galiba