Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanında CSS ve javaScript olmadan yapabileceğin en iyi site ektedir.
HTML ile position bile veremiyosun <pre> etiketini kullanarak boşluk bıraka bıraka vermek dışında
yanlış anlaşılmak istemem ama sadece HMTL in ilgi göreceğini sanmıyorum
yanında CSS ve javaScript olmadan yapabileceğin en iyi site ektedir.
HTML ile position bile veremiyosun <pre> etiketini kullanarak boşluk bıraka bıraka vermek dışında
yanlış anlaşılmak istemem ama sadece HMTL in ilgi göreceğini sanmıyorum
responsive den tut position özellikleri ondan tut item animating ondan tut media desing... daha sayabileceğim çok şey var bunların hepsini tek bi konuya sığdırabilirmisin veya bu kadar bilgiye sahipmisin ?
responsive den tut position özellikleri ondan tut item animating ondan tut media desing... daha sayabileceğim çok şey var bunların hepsini tek bi konuya sığdırabilirmisin veya bu kadar bilgiye sahipmisin ?
Söz konusu olan yaptığın site ve kimlerle yaptığın site değil değil açacağın konu. konun yararlı olmayacağını Düşünüyorum çünkü en saçmasından bir site yapmak bile ölüm
Söz konusu olan yaptığın site ve kimlerle yaptığın site değil değil açacağın konu. konun yararlı olmayacağını Düşünüyorum çünkü en saçmasından bir site yapmak bile ölüm