Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Harita editleme

miscrowt

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar haritada ufak tefek(sandalye gibi) şeyler eklemek istiyorum ancak kalıcı olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim.

DF
Ymap dosyası olarak ekleyebilirsin,
Codewalker ve benzeriuygulamalardan.

DF
Gta5 Menyoo Kullanmanı Tavsiye Ederim Uzun İşlerde Çok Yardımı Dokunacaktır.

DF
Hocam codewalker'in mantığını tam anlayamadım sadece bir parçayı nasıl ekleyeceğim
Yeni Proje Açıp Menü Çubuğundan Ekle Butonuna Tıklıcaksın Proje Kısmına Yeniden Gelip Orada Obyeli Seçip Oradan Hangi Obje Olacağını Yazabilirsin Ama Ben Yinede Menyooyu Öneririm Codewalkeri Sadece Varolanları Editlemek İçin Kullanıyorum Ben.

DF
parçayı ekleyince nasıl sadece o kısmı kayıt edeceğim peki fiveme göre
Yeni Proje Açıp Menü Çubuğundan Ekle Butonuna Tıklıcaksın Proje Kısmına Yeniden Gelip Orada Obyeli Seçip Oradan Hangi Obje Olacağını Yazabilirsin Ama Ben Yinede Menyooyu Öneririm Codewalkeri Sadece Varolanları Editlemek İçin Kullanıyorum Ben.

DF
Hocam menyoyu server'e kurabilir miyim? birde yaptıklarım kalıcı olur mu

DF
servere kuramayabilirsin emin değilim gta5 e kurmalısın

DF
Codewalker tercih edebilirsin. Ya da GTA V için Map Editor programı var. Kurarak düzenleme yaparsın ve dışa aktarabilirsin.

DF
Codewalker tercih edebilirsin. Ya da GTA V için Map Editor programı var. Kurarak düzenleme yaparsın ve dışa aktarabilirsin.
codewalkerda interior ları düzenleyemiyorum bir türlü yardımcı olur musunuz? Karakoldaki bir kaç sandalyeyi silip yenisini eklemem lazım. Ancak silemiyorum.

DF
codewalkerda interior ları düzenleyemiyorum bir türlü yardımcı olur musunuz? Karakoldaki bir kaç sandalyeyi silip yenisini eklemem lazım. Ancak silemiyorum.
Codewalker biraz uğraştırır birazda merak lazım yapmak istediğiniz veyahut gideceğiniz kordinatlarını yazdıktan sonra yakınlaştırın ve kordinatlarını alın ondan sonra düzenlenebilir. Çünkü codewalker haritada gözüken şeyleri editlemek üzerine tabanlanmış o yüzden uğraştırır

DF
Codewalker biraz uğraştırır birazda merak lazım yapmak istediğiniz veyahut gideceğiniz kordinatlarını yazdıktan sonra yakınlaştırın ve kordinatlarını alın ondan sonra düzenlenebilir. Çünkü codewalker haritada gözüken şeyleri editlemek üzerine tabanlanmış o yüzden uğraştırır
interior entities cannot curently be added to the project. Düzenlemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum.

DF
interior entities cannot curently be added to the project. Düzenlemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum.
çok bilgim yok ben bildiklerimi sana belirtmek istedim ama Mapper'ci arkaşlarım var bu sorunu söyleyeceğim benden haber bekle. Discordum : xyz#5228

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//