[VİDEO]
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yapımcı açıklaması:
Bu benim GarbageCrew işimde bir sonraki adım. Çoğu sunucu, 1-4 kişilik bir banka sorabilir, 1-4 kişilik bir mağaza soyabilir, ancak herhangi bir yasal işlem tek başına yapılmalıdır. Bu, bunun yapılabileceğini gösterir - işi yapan herkes arasındaki ücret ayrımı. Kişisel test sunucumda, 2-3 kişi bana yardımcı olan canlı bir dev sunucusunda ağı test etmek için oldukça fazla zaman geçirdim ve son 12 saat itibariyle 2 ayrı sunucuda yaşıyorum.
Bazı sorulara yardımcı olmak için:
Bazı sorulara yardımcı olmak için:
- Sadece “JobBoss” aracı çıkarmak zorundadır.
- Her üye, son çanta kamyona yerleştirildikten hemen sonra eşit ücret alır.
- CFX-ESX İÇİN Marcio'dan ORİJİNAL SENARYO
Komut dosyası sürümümdeki değişiklikler:
- Güvenlik Düzeltmesi: Komut dosyasının işlediği ödeme şeklini tamamen yeniden yazdım. Artık müşteriye para miktarı için istek gönderebilme. Son torba yapıldığında, sunucu
kamyona çanta koyan ve onlara doğru miktarı ödeyen iş listesine bakar . - eklendi: Herkes aynı işi yapabilir.
- eklendi: Ödeme her son çanta veya jobboss bağlantısı kesildikten sonra gönderilir.
- katma: Ofseti kullanmak için bagajın arkasının çizim konumunu değiştirdi. (Yedek kamyon kullanıyorsanız ofseti değiştirmeniz gerekebilir)
- katma: Config.UseWorkClothing - sunucuların oyuncuların iş kıyafeti haline getirilip değiştirilmeyeceklerine karar vermelerini sağlar.
- eklendi: Kamyon Plakası Yapılandırması - Plakalar, sunucu başlangıcında GCREW001 ile başlayacak ve 001'de yeniden başlatmadan önce 999'a kadar çıkacaktır.
- katma: Config.Collections içinde alıcılar için ek yollar eklemek daha kolay (sadece son satırı kopyalamanız gerekir 1 sayısını artırın ve alma pozisyonunu değiştirin)
- eklendi: her hedefe çanta koleksiyonu. (sürücü çöp kutusundan çanta toplamak için dışarı çıkmak zorunda kalacak.)
- eklendi: torba başına ödeme - ne kadar çok yaparsanız o kadar çok kazanırsınız.
- eklendi: çanta tutarken yürümek ve kamyona çanta koymak için soygun "Seri A Fonlama" animasyonlar.
- eklendi: Aynı bölgeye tekrar tekrar gönderilmesini önlemek için son iş bölgesini kontrol edin.
eklendi: Herkes çöp kutusundan çanta çıkarmaya ve kamyonun içine yerleştirmeye yardımcı olabilir.
eklendi: Ödeme, her alımdan sonra gönderilir (sürücünün bağlantısı kesilirse)
: Ödeme, kamyona torba koyan herkes arasında paylaştırılır.
ekledi: Kullanım platelight için gövdenin arka beraberlik Konumu değiştirdi (araç kadar hala platelight bulur üflenir bile).
Orijinal senaryo değişiklikler:
eklendi: her hedefe çanta koleksiyonu. (sürücü çöp kutusundan çanta toplamak için dışarı çıkmak zorunda kalacak.)
eklendi: torba başına ödeme - ne kadar çok yaparsanız o kadar çok kazanırsınız.
eklendi: çanta tutarken yürümek ve kamyona çanta koymak için soygun "Seri A Fonlama" animasyonlar.
eklendi: Aynı işe tekrar tekrar gönderilmesini önlemek için son işi kontrol edin.
- Gerektirir–
ESX_Jobs
- Yüklemek -
İş giysisi ayarları için sunucunuzda garbagejob yoksa garbagejob_v2.sql dosyasını içe aktarın.
kaynak klasörünüze esx_garbagecrew ekleyin.
sunucunuzda esx_garbagecrew'u başlatın. cfg
Bu hastalığa yaptığım ilavelerle ilgili herhangi bir soruya cevap vermekten mutluluk duyarız ... Senaryonun geri kalanıyla ilgili sorularınız veya sorunlarınız varsa, cevaplamaya çalışabilirim ama yardım edemeyebilirim.