Sunucunuzdaki işletmelerin (BurgerShot, PizzaThis vb.) malzeme tedariğini sıkıcı NPC etkileşimlerinden kurtarıp, tamamen oyuncu etkileşimli ve modern bir hale getirmek ister misiniz?
Sizlere, sunucunuzdaki ekonomi çarklarını tamamen değiştirecek hem çiftçiyi, hem toptancıyı hem de işletme sahibini birbirine bağlayan Gelişmiş Toptancı & Lojistik Sistemi'ni sunuyorum!
Bu script sadece bir "meslek" değil, sunucunuzun ticaret döngüsünü tamamlayan bir ekosistemdir.
Tanıtım Videosu
Sizlere, sunucunuzdaki ekonomi çarklarını tamamen değiştirecek hem çiftçiyi, hem toptancıyı hem de işletme sahibini birbirine bağlayan Gelişmiş Toptancı & Lojistik Sistemi'ni sunuyorum!
Bu script sadece bir "meslek" değil, sunucunuzun ticaret döngüsünü tamamlayan bir ekosistemdir.
Tanıtım Videosu
NEDEN BU SCRİPT? (Öne Çıkan Özellikler)
- Farmerlar (Oyuncular): Tarlada topladıkları domatesi, marulu, eti NPC'ye satıp itemi yok etmezler. Toptancı deposuna satarlar.
- Depo: Çiftçinin sattığı ürünler otomatik olarak Toptancı Deposunun stoğuna eklenir.
- Toptancı: İşletmenin verdiği siparişi, sadece depoda stok varsa teslim edebilir. Bu sayede sunucunuzda "Domates yoksa Burger de yok" diyebileceğiniz gerçekçi bir kıtlık/bolluk ekonomisi oluşur.
- İşletme siparişi girdiği an tüm Toptancı/Kurye mesleğindeki oyuncuların tabletine bildirim düşer.
- Siparişi ilk "Onayla"yan kurye işi alır, diğerleri siparişin alındığını ve kimin aldığını görür.
SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
Diyelim ki sunucunuzda bir BurgerShot işletmesi var:- Sipariş: İşletme sahibi tableti açar, modern arayüzden 50x Ekmek, 50x Köfte ve 20x Marul sipariş eder.
- Bildirim: Toptancı mesleğindeki oyuncuların ekranına "Yeni Sipariş" düşer.
- Hazırlık: Kurye "Ahmet" siparişi kabul eder. (Diğer kuryeler Ahmet'in aldığını görür). Ahmet depoya gider.
- Stok Kontrolü: Ahmet, daha önce "Farm yapan oyuncuların" depoya sattığı malzemeleri fiziksel olarak depodan alır.
- Canlı Takip: Ahmet "Yola Çıktı" butonuna bastığı an, BurgerShot sahibinin tabletinde harita açılır ve Ahmet'in konumu anlık olarak hareket etmeye başlar.
- Teslimat: Ahmet dükkana gelir, malzemeleri teslim eder ve ödemesini alır.
TEKNİK BİLGİLER & RESMON
- Framework: QB
- Resmon Değeri: 0.00ms (Idle) - Optimize edilmiş kod yapısı.
- Kurulum: Sürükle-bırak mantığı, detaylı Readme dosyası mevcuttur.
FİYATLANDIRMA VE İLETİŞİM
Sunucunuzun rol kalitesini artıracak bu sisteme sahip olmak için:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Satın almak için ticket açabilirsiniz
Sorularınız için konu altından veya DM yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: