Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Gelişmiş scriptleri olan sunucu arıyorum

derinlerde44

Üye
FT Kullanıcı
Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama sunucunun oyuncu sayısı benim için çok önemli değil. Asıl aradığım şey, adam akıllı gelişmiş scriptlere sahip bir sunucu. Özellikle balık scripti iyi olan, rank ve level sistemi bulunan bir sunucu arıyorum.

Eğer böyle bir sunucu biliyorsanız ya da sizin varsa, lütfen cevap olarak yazın. Gelip görüşelim.

DF
Discord adresinizi alabilirmiyim iletişim için?

DF
Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama sunucunun oyuncu sayısı benim için çok önemli değil. Asıl aradığım şey, adam akıllı gelişmiş scriptlere sahip bir sunucu. Özellikle balık scripti iyi olan, rank ve level sistemi bulunan bir sunucu arıyorum.

Eğer böyle bir sunucu biliyorsanız ya da sizin varsa, lütfen cevap olarak yazın. Gelip görüşelim.
Merhabalar, hard roleplay ve sosyal odaklı bir sunucu açmaktayız, eğer dilerseniz sunucumuzda yer alabilirsiniz, şuanda ekonomi düzenleme aşamasındayız ve bir kaç ekip topladıktan sonra start vermeyi düşünüyoruz, sunucumuz içersinde soyal amaçlı fazla script bulunmakta ve araç hızlar düşük ölçekte ayarlandı ki realistik olsun.

Discord: bmwalp

DF
Son düzenleme:
Discord adresinizi alabilirmiyim iletişim için?
fatihbulut
Merhabalar, hard roleplay ve sosyal odaklı bir sunucu açmaktayız, eğer dilerseniz sunucumuzda yer alabilirsiniz, şuanda ekonomi düzenleme aşamasındayız ve bir kaç ekip topladıktan sonra start vermeyi düşünüyoruz, sunucumuz içersinde soyal amaçlı fazla script bulunmakta ve araç hızlar düşük ölçekte ayarlandı ki realistik olsun.

Discord: alpcan.00
sizin discord profilinize ulaşamadım

DF

Balık scriptimiz basit birşey değil LC script bi bakarsanız sevinirim. Sunucumda 1 yılın altında kaliteli scriptler var Beta sürecinde olduğumuz için oyuncu sayımız şu anda az, kemik bir kitle arayışındayız. discord.gg/chriselda

DF
Balık scriptimiz basit birşey değil LC script bi bakarsanız sevinirim. Sunucumda 1 yılın altında kaliteli scriptler var Beta sürecinde olduğumuz için oyuncu sayımız şu anda az, kemik bir kitle arayışındayız. discord.gg/Chriselda
teşekkürler katıldım sunucuya inceleme sağlıyorum suan

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//