fxweb_fivem v1.0.0 – Resmi Duyuru
Sayın Topluluk Üyeleri,
Uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz projemizi tamamlamış bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.
fxweb_fivem v1.0.0, FiveM sunucularının yönetim süreçlerini ve Discord üzerinde gerçekleştirilen işlemleri, tek bir web tabanlı arayüz üzerinden merkezi olarak yönetebilmenize olanak sağlayan yeni nesil bir çözüm sunmaktadır.
Bu sistem ile yöneticiler, operasyonel süreçleri daha verimli, güvenli ve kolay bir şekilde kontrol edebileceklerdir.
Sistem Gereksinimleri
- CPU: Minimum 2 çekirdek (2.4 GHz ve üzeri önerilir)
- RAM: Minimum 2 GB (4 GB önerilir)
- Depolama: En az 500 MB boş alan
- Ağ: Düşük gecikmeli ve kararlı bağlantı
Desteklenen Altyapılar
- Çekirdek: QBCore
- Envanter Sistemleri: QB Inventory, QS Inventory, OX Inventory
Genel Bakış
Bu proje; kullanım kolaylığı, yüksek verimlilik ve bütünleşik yönetim anlayışıyla geliştirilmiştir.
Sunucu yönetimi, topluluk etkileşimi ve oyun içi işleyiş süreçlerini tek merkezden yönetecek güçlü bir altyapı sunmaktadır.
Uygulama Özellikleri
Kullanıcı Sayfaları
- Sunucu tanıtımı için oyun içi görsellerin sergilendiği karşılama ekranı
- Blog sistemi (yazı ekleme, düzenleme, silme, beğeni & yorum yönetimi)
- Oyun içi ürün satış altyapısı (PayTR entegrasyonu)
- İndirim kodu oluşturma, bakiye yükleme ve satın alma geçmişi görüntüleme
- Kategorize edilebilir ürün sayfası
- Sunucu kuralları bölümü
- Oyun içi tuşlar ve komutlar sayfası (yetkililere özel özelleştirilebilir)
- IC/OOC Sıkça Sorulan Sorular (SSS)
- Sunucu tanıtım metin sayfası
- Yönetim kadrosu sayfası ve iletişim butonları
- Oyun içi oynama süresi takibi, oyuncu & karakter sıralaması
- Sunucu galerisi (oyun içi karelerin paylaşımı ve beğeni sistemi)
Yönetim Paneli
- Yönetim paneli ana ekranında hızlı işlem seçenekleri
- Oyunda geçirilen süreye göre Top 5 Oyuncu & Yetkili sıralaması
- Üst yönetim için duyuru sistemi
- Karakter bilgileri (Citizen ID, Meslek, Oluşum, Araçlar) görüntüleme
- Üç farklı envanter sistemi entegrasyonu ile araç torpido, bagaj ve kullanıcı envanteri takibi
- Kullanıcı kayıt tarihi, son giriş tarihi ve IP adresi görüntüleme
- Whitelist ekleme işlemleri
- Karakter konum bilgileri (x, y, z)
- Kullanıcı bakiye ve yetki düzenleme
- Blacklist ve ban yönetim sistemi (süre & sebep girilerek)
- Anlık aktif oyuncu listesi
- Yetkilendirme sistemi (site içi yetki verme, kadro sıralaması düzenleme)
- Blog ve yorum yönetimi (onaylama, silme, düzenleme)
- Ürün yönetimi (ekleme, güncelleme, silme, kategorizasyon)
- İndirim kodu yönetimi (oluşturma, düzenleme, silme)
- Satın alımların takibi ve teslim kodu yönetimi
- Denetim kayıtları (blog, market, bakiye, indirim kodu ve hediye işlemleri)
- Restart gerektirmeden blip ekleme/düzenleme/silme
- Database üzerinden araç listesi yönetimi
- FiveM entegrasyonu ile yetkili işlemlerini kolaylaştıran listeler (item, araç, meslek, oluşum, rütbe ve maaş bilgileri)
- Geliştirilebilir ana ayarlar paneli
İletişim ve Satın Alma
Proje ile ilgili detaylı bilgi almak, satın alma işlemleri veya destek talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Discord: pelfoxx
Saygılarımızla,
FX Web Development

Ekli dosyalar
-
FireShot Capture 032 - FX RP - Slider Listesi - [localhost].png103.2 KB · Görüntüleme: 1
-
FireShot Capture 031 - FX RP - Oyun İçi Tuşlar ve Komutlar - [localhost].png160.3 KB · Görüntüleme: 1
-
FireShot Capture 030 - FX RP - Sunucu Hakkında - [localhost].png160.1 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 029 - FX RP - Kurallar - [localhost].png166.7 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 028 - FX RP - Item Listesi - [localhost].png166.8 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 027 - FX RP - Meslek Listesi - [localhost].png158.1 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 026 - FX RP - DB Araç Listesi - [localhost].png90.5 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 025 - FX RP - Blip Listesi - [localhost].png91 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 024 - FX RP - Blog Kayıtları - [localhost].png147.5 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 023 - FX RP - İndirim Kodları - [localhost].png97.6 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 022 - FX RP - Blog Ekle - [localhost].png96.9 KB · Görüntüleme: 1
-
FireShot Capture 021 - FX RP - Kullanıcı Listesi - [localhost].png214.9 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 020 - FX RP - Yönetim Paneli - [localhost].png146.3 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 019 - FX RP - Sıralama - [localhost].png121.6 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 018 - FX RP - Oyun İçi Tuşlar - [localhost].png178.3 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 017 - FX RP - Kurallar - [localhost].png152.1 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 015 - FXRP - Market - [localhost].png162.7 KB · Görüntüleme: 0
-
FireShot Capture 014 - FXRP - Anasayfa - [localhost].png1.3 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme: