Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

✔️FusionV ✔️ Yepyeni sistemler ✔️ Ekip alımları mevcut ✔️ Pay to win yok ✔️ Bugün Açılıyor

AhmedM9301

Üye
FT Kullanıcı
"FusionV" sizlerle.

Herkese merhabalar,

Söze önce "Biz kimiz?" sorusunu yanıtlayarak başlayalım.

Bizler;
MTA ve SAMP gibi platformlarda yetişmiş, ardından FiveM camiasına geçiş yapmış deneyimli bir ekibiz. Sunucumuzda, siz değerli oyuncuların bir sunucudan bekleyebileceği her detayı barındıran ve (abartı GunRP hariç) herkese hitap eden bir yapı oluşturduk.

Yıllarca bizler de sizler gibi farklı sunucuları deneyimledikten sonra, kendi dünyamızı kurma kararı aldık. Uzun süren uğraşlar sonucunda, her bir scripti özenle test edilen ve her detayı titizlikle düşünülen bir FiveM paketine imza attık. Bu süreçte önceliğimiz her zaman optimizasyon oldu; ancak performanstan ödün vermezken görsel kaliteden de vazgeçmedik. Ekibimizle birlikte, en küçük detaylar üzerinde bile gecelerce kafa yorarak en iyisini hedefledik. Kısacası; sizleri mutlu edebilmek adına aylarca bu detaylarla uğraştık ve bu süreçten büyük keyif aldık.

Ekibimizden de bahsetmek isteriz:

Bizler, her yaştan arkadaşımızla ve abimizle bir arada eğlenebilen, samimi bir ekibiz. Bünyemizde her konuya hakim, çözüm odaklı ekip arkadaşlarımız mevcut. Beraber gülüp beraber üzülen, kimsenin kimse üzerinde üstünlük kurmaya çalışmadığı, gerçek bir aile ortamı yaratmaya çalışan bir ekibiz.

Son olarak sunucumuz hakkında birkaç noktaya daha değinelim:

"Oyuncular ne ister?"
sorusunu kendimize rehber edinerek bu sunucuyu tamamen sizin beklentilerinize göre inşa ettik. Adaletli bir yönetim anlayışı ve insani değerlere önem veren bir kadro ile karşınızdayız. Bizler zaman içerisinde birbirini bulmuş bir oyuncu topluluğuyuz ve ailemiz her geçen gün büyüyor. Eğer siz de bu samimi ortamın bir parçası olmak isterseniz, kapımız size her zaman açık.

FusionV
ekibi olarak sizleri bekliyoruz. Şunu unutmayın ki; bizler de özünde sizler gibi birer oyuncuyuz. FusionV, "oyuncu memnuniyetini temel alan" bir anlayışla kapılarını siz değerli oyuncularına açtı.

Sunucumuzda Pay to win mantığı asla bulunmamaktadır, IC olarak mekanları alabilirsiniz.

✔️ Özenle ayarlanmış legal ve illegal ekonomi.
✔️ Full optimize sistemler.
✔️ Özenle hazırlanmış kıyafet ve araç paketi.
✔️ Sosyal Rp için özenle hazırlanılmış sistemler.
✔️Pay to win yok.
✔️IC olarak satın alınabilir mekanlar

Kısaca Kurallarımız

✔️ Öncelikle sizlere belirtmek istediğimiz en önemli kural, sunucumuz kendi kurallarıyla yürüyen bir sunucudur.
✔️ Sunucumuzda oyuncuların birbirine olan saygısı en önemli husustur.
✔️ Sunucumuza başvurular +18 yaş sınırındadır.
✔️ Sunucumuzda safe zone mantığı yoktur, IC cezalar göze alındığı sürece.

Başvurularımız

✔️ Polis ve Ems ekipleri alınacaktır.
✔️ Yetkili ekip alımlarımız açıktır.

Beklentilerimiz

✔️ Saygı çerçevesinde sağlam dostluklar oluşturmak.
✔️ Bir sunucuyu var edenin oyuncular olduğunun farkında olup, bu yolu sizlerle yürümek.

Neden FusionV ?

✔️ Oyuncularına değer veren ve bunu yıllarca sürdüren bir sunucu olabilmek.
✔️Adil bir yönetim ile siz değerli oyuncularımıza hizmet edeceğiz.
✔️ Burada önceliğimiz daima oyuncularımızdır.

Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Şimdiden hoş geldiniz!

Sunucu içerisinden bazı kareler..

MRPD

Ekli dosyayı görüntüle 113794
mrpd2.png mrpd3.png mrpd4.png mrpd5.png

Sosyal mekanlar, motel ve mekanikler
mekan 2.png mekan 1.png mekan 3.png mekan 4.png mekan 5.png mekan 6.png

Hud ve telefon
hud1.png hud 2.png tel 1.png

Merhabalar,

Forum sayfanızda yayınlamış olduğunuz ilanı gördüm. Öncelikle kendimi tanıtmak ve ekibinize katılım başvurumu iletmek istiyorum.

Yaklaşık uzun yıllardır çeşitli FiveM sunucularında aktif olarak görev aldım. Bu süreç içerisinde Head Adminlik, Project Leaderlık, Adminlik ve Etkinlik Sorumluluğu gibi birçok pozisyonda deneyim kazandım. Ancak en çok yoğunlaştığım ve kendimi geliştirdiğim alan Developerlık oldu.

Mesleğim gereği yazılım alanında çalıştığım için; sıfırdan script geliştirme, özel sistemler oluşturma, mevcut sistemleri optimize etme, hata ve bug düzeltme, performans iyileştirme gibi konularda profesyonel seviyede çalışmalar yapıyorum. Sunucuların ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üretmeyi ve ekibin teknik anlamda yükünü azaltmayı hedefliyorum.

Daha önce görev aldığım bazı sunucular:
• Marmara Roleplay
• Vizyoner Roleplay
• Racon Roleplay
• Teşkilat Roleplay
• Sunset Roleplay
• Anadolu Roleplay

Bu projelerde edindiğim tecrübeler sayesinde hem teknik hem de yönetim tarafında güçlü bir deneyim kazandım. Sadece görevini yapan bir yetkili değil; sunucunun gelişimine katkı sağlayan, ekip çalışmasına önem veren ve uzun vadeli projelerde sorumluluk alabilen bir ekip arkadaşı olmayı hedefliyorum.

Sizin sunucunuzda da görev alarak sahip olduğum bilgi ve tecrübeler ile projeye değer katmak, geliştirme süreçlerinde aktif rol almak isterim.

Başvurumu değerlendirmenizi rica eder, olumlu veya olumsuz geri dönüşünüzü beklerim.

İyi çalışmalar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//