Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[Free] Stabilimbenden hediye - Unban FiveM Sınırsız ban'a özel

Stabilimben

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
www.world-roleplay.com
Discord
stabilimben
FiveM’de sınırsız ban yiyenler için açtığınız hesap da banlandıysa (sunucu bazlı değil, doğrudan FiveM genelinden ban yediyseniz) bu araç işinizi çözecektir
Programı yönetici olarak çalıştırmanız gerekir
Yaptıkları
HWID değiştirir
Citizen dosyanızı siler
FiveM dosyalarınızı siler
Hardware profilinizi değiştirir
Sistem bilgilerinizi değiştirir
CurrentVersion dosyalarını düzenler
Bilgisayar isminizi değiştirir

Stabilimben tarafından yapılmış paylaşılmıştır. Bu dosyayı internette paylaşabilirsiniz, Benim diye paylaşırsanız kötü sonuçlanabilir :)
Banın kaldırılabiliceği oyunlar

Tüm Oyunlar :)

:D
dostum senin vanguard, eac falan bunlardan haberin yok sanırım böyle özgüvenli konuşman çok komik
Diskin ismini değiştirerek ban açabileceğini sanmana hayran kaldım şu kadar cahil olsak yeter fivemin nelere ban attığından haberin yok insanlar boşuna mı spoofer alıyor
FiveM sadece disk ve MAC'e bakmıyor, BIOS UUID, baseboard serial, CPU ID ve hatta monitörünün EDID numarasına kadar alıyor.

şunun ne işe yaradığını biliyosan adam degilim ya bide stabilimben tarafından yapılmıştır yazmışsın chatgptye atıp spoofer yaptırmışsın şu türklerin eline AI vermeyin abi sonra adam spoofer yaptığını sanıp bütün oyunlardan falan ban kaldırır diyor aynen kernel seviyesindeki vanguardı falan acar hepsini aslan kardesim benim bağırtma ya

:D
dostum senin vanguard, eac falan bunlardan haberin yok sanırım böyle özgüvenli konuşman çok komik
Diskin ismini değiştirerek ban açabileceğini sanmana hayran kaldım şu kadar cahil olsak yeter fivemin nelere ban attığından haberin yok insanlar boşuna mı spoofer alıyor
FiveM sadece disk ve MAC'e bakmıyor, BIOS UUID, baseboard serial, CPU ID ve hatta monitörünün EDID numarasına kadar alıyor.

şunun ne işe yaradığını biliyosan adam degilim ya bide stabilimben tarafından yapılmıştır yazmışsın chatgptye atıp spoofer yaptırmışsın şu türklerin eline AI vermeyin abi sonra adam spoofer yaptığını sanıp bütün oyunlardan falan ban kaldırır diyor aynen kernel seviyesindeki vanguardı falan acar hepsini aslan kardesim benim bağırtma ya
ben burada Vanguard/EAC ile kapışıyorum demedim, basic cleaner + hwid denemesi sundum. her ban kernel değil, yüzeysel olanlar var ve bu tool tam olarak ona oynuyor. ‘AI yapmışsın’ deyip geçmek teknik eleştiri değil, dümdüz cahil özgüveni. madembu kadar biliyorsun yaz daha iyisini koy ortaya da görelim. yoksa kenardan konuşmakla anca kendini tatmin edersin .bat ile yapılmış dosyalardan biri çok kasma

Ekli dosyalar

• 1777309237968.jpeg
    1777309237968.jpeg
    5 KB · Görüntüleme: 0

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//