Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçenlerde arkadaşlarımla fivem oynarken birden oyundan attı ve bi hata mesajı gözüktü hata mesajında crash yazdığı için herhalde oyun attı dedim ama oyuna girdiğimde 300 gün ban yedim hiç bişey kullanmıyodum grafik paketi dışında cfx e ticket actım gferi cevap verilmedi banı nasıl kaldırabilirim?
geçenlerde arkadaşlarımla fivem oynarken birden oyundan attı ve bi hata mesajı gözüktü hata mesajında crash yazdığı için herhalde oyun attı dedim ama oyuna girdiğimde 300 gün ban yedim hiç bişey kullanmıyodum grafik paketi dışında cfx e ticket actım gferi cevap verilmedi banı nasıl kaldırabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 109778