Fivem indirdiğimde çoğu dosya ve 'dll'ler eksik iniyordu dosyaları arkadaşımdan aldıktan sonra dosya sorunum çözülmüş oldu bunun nedeni ne olabilir
Ama Fivem'e tıkladığımda malesef'ki oyun açılıyormuş gibi oluyor ve açılmıyor bu gün şans eseri yönetici olarak çalıştır dedim ve bi kaç şey daha denedim oyun çalıştı ama ondan sonra malesef bidaha giremedim
Fivem'e tıkladığımda bu şekilde bi yazı alıyorum fivem'ın çalıştığı zamanlarda bu yazıyordu ama hata mı değil mi bilmiyorum
Yönetici olarak çalıştırdığımda ise
Lütfen yardımcı olun şimdiden teşşekürler
Ama Fivem'e tıkladığımda malesef'ki oyun açılıyormuş gibi oluyor ve açılmıyor bu gün şans eseri yönetici olarak çalıştır dedim ve bi kaç şey daha denedim oyun çalıştı ama ondan sonra malesef bidaha giremedim
Fivem'e tıkladığımda bu şekilde bi yazı alıyorum fivem'ın çalıştığı zamanlarda bu yazıyordu ama hata mı değil mi bilmiyorum
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yönetici olarak çalıştırdığımda ise
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bunlar geliyor ama bunlar problem değil bunlara tamam dediğimde çalışıyormuş gibi oluyor ekran gelmiyor sadece bu ekran görüntülerini sizle paylaşmak istedimLütfen yardımcı olun şimdiden teşşekürler