Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Ortak arıyorum FiveM Script Projesi İçin Ortak Arıyorum !!!

JaguarHERE

Üye
FT Kullanıcı
Discord
vexderler
Merhaba arkadaşlar,

FiveM alanında kendime ait özel scriptler geliştirip bunları satışa sunmayı planlıyorum. Bu süreçte birlikte çalışabileceğim, güvenilir ve işine önem veren bir ortak arıyorum.

Amacım kaliteli, özgün, performanslı ve kullanılabilir scriptler üretip düzenli bir şekilde satışa çıkarmak. Bu işi geçici bir heves olarak değil, uzun vadeli ve profesyonel bir proje olarak düşünüyorum.

Zamanla script satışlarını marka haline getirip; Discord sunucusu, destek sistemi, düzenli güncellemeler ve güvenilir satış altyapısıyla büyütmeyi hedefliyorum.

Ortak olacak kişinin yazılım, tasarım, satış, destek veya tanıtım tarafında katkı sağlayabilmesi benim için önemli. Görev dağılımı ve gelir paylaşımı karşılıklı konuşularak adil şekilde belirlenecektir.

Kısaca aradığım kişi:

• Güvenilir olmalı
  • İşe ciddi yaklaşmalı
  • FiveM piyasasını az çok bilmeli
  • Ekip çalışmasına uygun olmalı
  • Uzun vadeli çalışmayı düşünmeli
  • Boş vaat vermek yerine gerçekten katkı sağlayabilmeli
  • Düzenli iletişim kurabilmeli
Karşılıklı güven, şeffaflık ve düzenli çalışma benim için en önemli konular. Bu işi beraber büyütmek isteyen, gerçekten emek verebilecek kişiler detayları konuşmak için Discord üzerinden bana ulaşabilir.

Discord: vexderler

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//