Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

FİVEM ORTAKLIK

wanheda99

Üye
FT Kullanıcı
+20 kişilik yönetim ekibimle bir tane sunucuya düzgün şekilde ortak olmak istiyoruz bir çok ekibi sunucuya çekebilicegimizi biliyoruz sunucu yönetme geçmişimizde bulunuyor ekip üyeleri +18 discord: wanhedaa._99 discord wanhedaa._99

+20 kişilik yönetim ekibimle bir tane sunucuya düzgün şekilde ortak olmak istiyoruz bir çok ekibi sunucuya çekebilicegimizi biliyoruz sunucu yönetme geçmişimizde bulunuyor ekip üyeleri +18 discord: wanhedaa._99 discord wanhedaa._99
Bu şahısla iş yapmayı düşünen varsa önce şu rezilliği bir okusun, sonra zaten engelleyip geçer. 'Ortak arıyorum' diye konu açmışsın ama senin derdin sunucu açmak değil, senin derdin o vizyonsuzluğunu millete bulaştırmak.

FiveM TR gelişsin, kaliteli sunucular artsın, oyuncular sadece 'E' basıp kaçmasın diye oturdum, gecemi gündüzüme kattım; 18 tane scripti tek başıma sıfırdan yazdım. Blender başında sabahlayıp 3D modellemeler yaptım. Sırf oyuncular 'E bas topla, NPC'ye sat' döngüsünden kurtulsun, aralarında etkileşim ve gerçek bir rol dönsün diye 'Online Lojistik ve Toptancı Sistemi' kurdum.

Ama gördüm ki FiveM TR, bunlar yüzünden yarım adım bile ileri gidememiş ve gidemeyecek de. Çünkü kafa aynı kafa, zihniyet aynı çöplük.

Ben bu şahsa scriptleri tanıtıp, 'Kaliteli iş oyuncu kaybettirmez, aksine kitleye bir amaç verir' diyorum; toptancı sistemini, ticaret ağını anlatıyorum. Ama beyni koskoca lojistik sistemini algılayamadığı gibi kalkıp bana "
knk ben bu yazdıklarından sonra server açma isteğim gitti bunlar ne amk nasıl bi kafan var ne düşündünde bunları yaptın kargoculuk senin amaçlarından biriyse kerhanede yap amk mahmut abi hangi karı var bugün felan desin " diye cevap veriyor. Ulan senin beynin sulanmış mı? Senin hayal dünyan, rol anlayışın 'Mahmut abi karı var mı'dan öteye gidememiş mi? Ben ekonomi diyorum, ticaret ağı diyorum; herif bana kerhane diyor Sonra da utanmadan 'Senin nasıl bir kafan var?' diye soruyor. Asıl senin nasıl bir kafan var İçmişsin kafan gitmiş de dc girmişsin gibi bir tavrın var lojistik scripti ile kerhaneyi bağdaştırdığına göre.

FiveM TR neden gelişmiyor, neden millet o leş sunucularda sürünüyor biliyor musunuz? İşte emek verip bir şeyler üreten adamın hevesini kıran, kaliteyi görünce bünyesi reddeden bu vizyonsuzlar yüzünden.

Sıfırdan yazılan koda, emeğe saygısı olmayan; kendi oyuncu kitlesine 'andaval, anlamazlar' diyerek 'salak' muamelesi yapan, rol denilince aklı sadece uçkuruna çalışan bu tiplerle değil ortak olmak, aynı havayı bile solumayın. Git o Non-WL çöplüğünde, buglu paketlerinle, kendi seviyendeki adamlarla oyna. Kalite senin neyine, profesyonellik senin neyine

Senin olayın çok net. Anlamadığın her şeye saldırıyorsun. Ekonomi, lojistik, sistem denince kafa “ben buna yetişemiyorum” noktasında kilitleniyor, sonra ego devreye giriyor. Ne yapıyorsun? Konuyu aşağı çekiyorsun. Alaya vuruyorsun. Saçma yerlere çekiyorsun. Klasik ezik refleksi.

1770754339638.png
1770754446827.png
1770754496483.png

Son düzenleme:
Bu arkadaş da şikayet ettiği kişiye ortaklık teklif etmiş ama yazdığınızda ortaklık falan aramıyorum açacağım serverda donate al destekçi permi vereyim muhabbeti yapıyor.

Son düzenleme:
Bu şahısla iş yapmayı düşünen varsa önce şu rezilliği bir okusun, sonra zaten engelleyip geçer. 'Ortak arıyorum' diye konu açmışsın ama senin derdin sunucu açmak değil, senin derdin o vizyonsuzluğunu millete bulaştırmak.

FiveM TR gelişsin, kaliteli sunucular artsın, oyuncular sadece 'E' basıp kaçmasın diye oturdum, gecemi gündüzüme kattım; 18 tane scripti tek başıma sıfırdan yazdım. Blender başında sabahlayıp 3D modellemeler yaptım. Sırf oyuncular 'E bas topla, NPC'ye sat' döngüsünden kurtulsun, aralarında etkileşim ve gerçek bir rol dönsün diye 'Online Lojistik ve Toptancı Sistemi' kurdum.

Ama gördüm ki FiveM TR, bu andavallar yüzünden yarım adım bile ileri gidememiş ve gidemeyecek de. Çünkü kafa aynı kafa, zihniyet aynı çöplük.

Ben bu şahsa scriptleri tanıtıp, 'Kaliteli iş oyuncu kaybettirmez, aksine kitleye bir amaç verir' diyorum; toptancı sistemini, ticaret ağını anlatıyorum. Ama arkadaşın bel altından yukarı çalışmayan beyni, koskoca lojistik sistemini algılayamadığı gibi kalkıp bana "
knk ben bu yazdıklarından sonra server açma isteğim gitti bunlar ne amk nasıl bi kafan var ne düşündünde bunları yaptın kargoculuk senin amaçlarından biriyse kerhanede yap amk mahmut abi hangi karı var bugün felan desin " diye cevap veriyor. Ulan senin beynin sulanmış mı? Senin hayal dünyan, rol anlayışın 'Mahmut abi karı var mı'dan öteye gidememiş mi? Ben ekonomi diyorum, ticaret ağı diyorum; herif bana kerhane diyor Sonra da utanmadan 'Senin nasıl bir kafan var?' diye soruyor. Asıl senin nasıl bir kafan var İçmişsin kafan gitmiş de dc girmişsin gibi bir tavrın var lojistik scripti ile kerhaneyi bağdaştırdığına göre.

FiveM TR neden gelişmiyor, neden millet o leş sunucularda sürünüyor biliyor musunuz? İşte emek verip bir şeyler üreten adamın hevesini kıran, kaliteyi görünce bünyesi reddeden, tek nöronuyla yaşayan bu vizyonsuz asalaklar yüzünden.

Sıfırdan yazılan koda, emeğe saygısı olmayan; kendi oyuncu kitlesine 'andaval, anlamazlar' diyerek 'salak' muamelesi yapan, rol denilince aklı sadece uçkuruna çalışan bu tiplerle değil ortak olmak, aynı havayı bile solumayın. Git o Non-WL çöplüğünde, buglu paketlerinle, kendi seviyendeki adamlarla oyna. Kalite senin neyine, profesyonellik senin neyine

Senin olayın çok net. Anlamadığın her şeye saldırıyorsun. Ekonomi, lojistik, sistem denince kafa “ben buna yetişemiyorum” noktasında kilitleniyor, sonra ego devreye giriyor. Ne yapıyorsun? Konuyu aşağı çekiyorsun. Alaya vuruyorsun. Saçma yerlere çekiyorsun. Klasik ezik refleksi.

Ekli dosyayı görüntüle 110565
Ekli dosyayı görüntüle 110566
Ekli dosyayı görüntüle 110567
Kanka harbi öyle ama :D oynanmıyor tutmuyor aynı swyi ben açmaya çalıştım. Aklına gelebilecek en ufak şey bile metalıydı tutturamadık reklam falanda bastık yani sadece sunucuya para harcamadık ama olmadı yani.
Bu arada arkadaşı tanımıyorum her hangi bir muhabbetimde yok.

Ama gördüm ki FiveM TR, bu andavallar yüzünden yarım adım bile ileri gidememiş ve gidemeyecek de. Çünkü kafa aynı kafa, zihniyet aynı çöplük.

Ben bu şahsa scriptleri tanıtıp, 'Kaliteli iş oyuncu kaybettirmez, aksine kitleye bir amaç verir' diyorum; toptancı sistemini, ticaret ağını anlatıyorum. Ama arkadaşın bel altından yukarı çalışmayan beyni, koskoca lojistik sistemini algılayamadığı gibi kalkıp bana "

FiveM TR neden gelişmiyor, neden millet o leş sunucularda sürünüyor biliyor musunuz? İşte emek verip bir şeyler üreten adamın hevesini kıran, kaliteyi görünce bünyesi reddeden, tek nöronuyla yaşayan bu vizyonsuz asalaklar yüzünden.

Ekli dosyayı görüntüle 110565
Ekli dosyayı görüntüle 110566

Kanka harbi öyle ama :D oynanmıyor tutmuyor aynı swyi ben açmaya çalıştım. Aklına gelebilecek en ufak şey bile metalıydı tutturamadık reklam falanda bastık yani sadece sunucuya para harcamadık ama olmadı yani.
knk adam yazıları eksik atmış ben tamamını atayım bana diyoki fiveme getir sistemi yaptım bu devrim amk felan FİVEMİN DEVRİM GEÇİRMESİ 3 GÜN ÖNCE BAŞLAYAN DEVELEPORIN GETİR SCSİ YAPMASIYMIŞ ERKGMEKRĞMNGHKPĞLERMNHKLPERMNHJKPLERMNHJKLMNERJKHMNERJKLPHMNKLERTMNHJKLPERMNJKLMPERNGJKLEMNRGJLONREJOLGMNERJOKLGMNEJLORNHJKLOERMNGHJKLPERMFKLVEJMRJKLOPGHMNERJKLOHNMJEIKORHMNIJKOERNHJOKERNMHJKOERMNHJKONEMRHIJON ERIJKOHNMEIJKORHJNMEIORJKHNEJKORLHNOERJ
VE yazmışki adam için en büyük rol Ahmet abi malları getirdim imza at demesiymiş götümle güldüm yani takmadım

Ekli dosyalar

• görsel_2026-02-11_122159220.png
    görsel_2026-02-11_122159220.png
    218.8 KB · Görüntüleme: 14
Bu arkadaş da şikayet ettiği kişiye ortaklık teklif etmiş ama yazdığınızda ortaklık falan aramıyorum açacağım serverda donate al destekçi permi vereyim muhabbeti yapıyor.
HAHAHAHAHA . şikayet ettiğim kişi sahibin galiba Defalarca banladım seni sunucudan yine geldin amacın da belliymiş zaten. Seni istemedim diye kudurmanı anlıyorum. Vds e ve key e kimsenin erişimini vermeyeceğim için artık ortak aramadığımı söyledim. sen projede bulunmak istediğin için maddi olarak da desteklemek istediğin için sana kırmamak amaçlı çok destek olmak istiyorsan eğer bağışta bulunabilirsin karşılığınıda alırsın dedim. sen kimsin de donate yapmak için kandırmaya çalışıcam seni senin 3 kuruş parana kalmadık. kudurup yalan atarak karalamaya çalışma birinlerinin inanmasını beklemende çok komik seni ortaklık için çağırıp donate isticem aynen daha sunucu açılmadan 😂😂😂😂

Son düzenleme:
HAHAHAHAHA . Defalarca banladım seni sunucudan yine geldin amacın da belliymiş zaten. Seni istemedim diye kudurmanı anlıyorum. Vds e ve key e kimsenin erişimini vermeyeceğim için artık ortak aramadığımı söyledim. sen projede bulunmak istediğin için maddi olarak da desteklemek istediğin için sana kırmamak amaçlı çok destek olmak istiyorsan eğer bağışta bulunabilirsin karşılığınıda alırsın dedim. sen kimsin de donate yapmak için kandırmaya çalışıcam seni senin 3 kuruş parana kalmadık. kudurup yalan atarak karalamaya çalışma birinlerinin inanmasını beklemende çok komik seni ortaklık için çağırıp donate isticem aynen daha sunucu açılmadan 😂😂😂😂
Senin zeka sıkıntı kardeşim ya hahahaha, defalarca banlayip (sözde ) defalarca ban kaldiracak kadar zekisin belli ki yalanını sevdiğimin evladı hahahaha.Güzel bebe kardeşim benim abisinin gülü defalarca demişsin ne güldüm buna diğer arkadaşta paylaştığın gibi paylaş ekran görüntülerini de kim ne demiş ne yapmış görelim, aslanım benim :D harici olarak burada kudurup zorlayıp kafa ağrıtma abisi hadi sen git 3D modelle:D

Senin zeka sıkıntı kardeşim ya hahahaha, defalarca banlayip (sözde ) defalarca ban kaldiracak kadar zekisin belli ki yalanını sevdiğimin evladı hahahaha.Güzel bebe kardeşim benim abisinin gülü defalarca demişsin ne güldüm buna diğer arkadaşta paylaştığın gibi paylaş ekran görüntülerini de kim ne demiş ne yapmış görelim, aslanım benim :D harici olarak burada kudurup zorlayıp kafa ağrıtma abisi hadi sen git 3D modelle:D
Şu yazdığınla bence sende zeka sıkıntısı var ama sen bilirsin. Discord değiştirdik oraya da geldin öncekinde banlıydın kalabalık yapma diye sildim sohbet kanalını temizlemek yerine. İki konuda da yalan söylemedim. Tiksindirici bi insansın boş yere yazdığın hakaret de belli ediyor. Sensin sen haklısın tamam🙏🏻🙏🏻🙏🙏

Ekli dosyalar

• IMG_9283.jpeg
    IMG_9283.jpeg
    93.8 KB · Görüntüleme: 7
Daha kiminle muhattap olduğunu bilmiyorsun Gülüm o discord kime aitse onun kafasını şişir. Komik Bir kardeşimizsin onu anladık hadi ne yapiyorsan ötede yap sen 😃

Daha kiminle muhattap olduğunu bilmiyorsun Gülüm o discord kime aitse onun kafasını şişir. Komik Bir kardeşimizsin onu anladık hadi ne yapiyorsan ötede yap sen 😃
Yazdıklarından anlaşılan tek şey yaşının büyüklüğünü zekana değil, sadece egona yansıtmış olman. 'Gülüm, abisinin gülü' gibi laçka bir üslupla konuşunca haklı değil, sadece itici oluyorsun. Ben ortaya bir emek ve proje koyuyorum, senin tek vasfın ise kenardan havlamak. Senin 'kim' olduğunu bilmeme gerek yok, çünkü ortada bilinecek bir vasfın yok sadece başkasının tartışmasına salça olan bir yancısın. İstediğim yerde de istediğim şeyi yaparım. Ağzına doladığın o gülüm aslanım abisi laflarıyla buralarda sanal mafyacılık oynama o ucuz raconlar ancak senin gibi vizyonsuzların olduğu çöplüklerde prim yapar. Discord bana ait moderasyon SS ini de ekledim. Seni banladığım kapıda havlamaya devam etmen, kuyruk acının ne kadar taze olduğunu gösteriyor zaten. Sana ayıracak vaktim bu kadar, çünkü senin seviyene inmek için arkeolojik kazı yapmam lazım. Hadi şimdi git, kumunda oyna.

HAHAHAHAHA . şikayet ettiğim kişi sahibin galiba Defalarca banladım seni sunucudan yine geldin amacın da belliymiş zaten. Seni istemedim diye kudurmanı anlıyorum. Vds e ve key e kimsenin erişimini vermeyeceğim için artık ortak aramadığımı söyledim. sen projede bulunmak istediğin için maddi olarak da desteklemek istediğin için sana kırmamak amaçlı çok destek olmak istiyorsan eğer bağışta bulunabilirsin karşılığınıda alırsın dedim. sen kimsin de donate yapmak için kandırmaya çalışıcam seni senin 3 kuruş parana kalmadık. kudurup yalan atarak karalamaya çalışma birinlerinin inanmasını beklemende çok komik seni ortaklık için çağırıp donate isticem aynen daha sunucu açılmadan 😂😂😂😂
Bu yalancı spastige inanmayın dcden mesajları silen bi köpektir kendisi hatta hesabı silmiş utancından sildigi mesajların ssini attım bakarısnız nasıl bi mal olduguna sıfırdan sunucu yapıyorum ayagına milletten para dileniyo sikilmek isteyen mallar arkadaşa ulaşabilir
ya yalan reis ya geldi sıfırdan sunucu yapıyorum adam lazım key parası lazım felan dedi scler benden muhabbeti yaptı bizde yaptıgı şeyleri isteyince böyle şeyler yazdı yok ben fivem trye devrim getirdim diyo dcsine konusmaya gittik sonra tribe girtdi istedigim yatırıcmyım bulamadım diye sonra 1 hafta sonra tekrar yazdı spastik dcdekileride banlamış kendini bi sikim sanıyo

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//