Merhaba,
FiveM platformunda gerçekçilik odaklı fotoğrafçılık ve sinematografi üzerine oluşturduğum yeni Discord sunucuma katılımınızı bekliyorum. Bu sunucuda:
Sunucu şu anda yeni açılmış olup, gelişim süreci devam etmektedir. Katılımınız, hem sunucunun büyümesine destek olacak hem de topluluğun ilk üyeleri arasında yer almanızı sağlayacaktır. Gerçekçiliğe, detaylara ve iletişime önem veren tüm FiveM oyuncularını ve fotoğrafçılık meraklılarını davet ediyorum.
Discord Linki: [
Not: Sunucu dili İngilizce olarak belirlenmiştir. Bu, uluslararası katılımcılarla evrensel ve rahat bir iletişim kurulabilmesi amacıyla tercih edilmiştir.
Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, herkese keyifli ve verimli çalışmalar dilerim.
FiveM platformunda gerçekçilik odaklı fotoğrafçılık ve sinematografi üzerine oluşturduğum yeni Discord sunucuma katılımınızı bekliyorum. Bu sunucuda:
Gerçekçi araç, çevre ve karakter fotoğraflarımı paylaşacağım,
Sinematik sahne oluşturma, framing, ışık kullanımı ve kompozisyon teknikleri üzerine bilgi ve deneyimlerimi aktaracağım,
Yeni proje fikirleri, WIP (work-in-progress) paylaşımları ve çekim süreçleri hakkında tartışmalar yapılacak,
Gelecekte yapılacak fotoğraf çekimleri ve sahne projeleri için iş birliği fırsatları sunulacaktır.
Sunucu şu anda yeni açılmış olup, gelişim süreci devam etmektedir. Katılımınız, hem sunucunun büyümesine destek olacak hem de topluluğun ilk üyeleri arasında yer almanızı sağlayacaktır. Gerçekçiliğe, detaylara ve iletişime önem veren tüm FiveM oyuncularını ve fotoğrafçılık meraklılarını davet ediyorum.

Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
]Not: Sunucu dili İngilizce olarak belirlenmiştir. Bu, uluslararası katılımcılarla evrensel ve rahat bir iletişim kurulabilmesi amacıyla tercih edilmiştir.
Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, herkese keyifli ve verimli çalışmalar dilerim.