Merhaba. Bu 2. Konum İlk Konum Başka Bişiyle Alakalıydı Neyse. Şimdi Ben FlaxV Roleplay Adlı Bir Sunucu Kuruyorum Ve İmkansız Gibi Görülebilir Ama Tamamen Kendim Sağdan Soldan Bulduğum Map Ve Scriptlerle Sunucu Açmak İstiyorum. Adaletli Bir Sunucu Olsun İstiyorum %50 Sosyal %50 Gun Olucak Güzel Roller Dönücek. Bu Konumun Amacı Şudur;
Konu Amacı Ben FiveM TR'De Kullanılan İşte Göl Bar Olur, Tiki Bar v.s Olur Bunların MLO'Sunu Bulamadım Ücretsizini. Eğerki Elinizde Ücretsizi Varsa Verebilme Şansınız Varmı Acaba? Ben İnternette Araştırdım Ama Bulamadım Ya.
Gerçekten Verebilecek Varsa Çok İyi Olur DC: flaxiros1615
(Ayrıca FiveM Meslek Scripti Olur Benzinliktir Araç Kiralamadır Bunlarında Free'si Varsa Verirseniz Sevinirim İçinizden Gelirse Verirsiniz). Konu Örneği Harita Yoktu Rehber Yaptım Maalesefki.
Konu Amacı Ben FiveM TR'De Kullanılan İşte Göl Bar Olur, Tiki Bar v.s Olur Bunların MLO'Sunu Bulamadım Ücretsizini. Eğerki Elinizde Ücretsizi Varsa Verebilme Şansınız Varmı Acaba? Ben İnternette Araştırdım Ama Bulamadım Ya.
Gerçekten Verebilecek Varsa Çok İyi Olur DC: flaxiros1615
(Ayrıca FiveM Meslek Scripti Olur Benzinliktir Araç Kiralamadır Bunlarında Free'si Varsa Verirseniz Sevinirim İçinizden Gelirse Verirsiniz). Konu Örneği Harita Yoktu Rehber Yaptım Maalesefki.