Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Fivem FPS Drop Yiyorum

OBTurkish

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
obt-development.tebex.io
Merhabalar, bugün 4 gb ram alarak bilgisayarımı 8 gb ram yaptım. Fivem'in sitesinde low ayarlara tamamen uymaktayım. Ama roleplay serverlarında (Not: Mod fazlalığımı bilmem), oyun kasmıyor ama arabayla falan giderken takılıyor. Daha doğrusu FPS Drop yiyorum. Bunu çözümü nedir?
Sistemim;
İşlemci : İntel Core i3-2120
Ram : 2x4.00 GB
Ekran kartı : AMD Radeon HD 5450
İşletim Sistemim : Windows 7 Ultimate

DF
Sistemini update etmen lazım işlemcin ve ekran kartın cok geri kalmış.

DF
İlk olarak işlemcini yükselt. Ekran kartına darboğaz yapmaz işlemcini yükseltirsen ekran kartın tam performansta çalışır. Ama ekran kartını yükseltirsen işlemcin darboğaza sokar. Bütçeni söylersen sana birşeyler önerebilirim.

DF
İlk olarak işlemcini yükselt. Ekran kartına darboğaz yapmaz işlemcini yükseltirsen ekran kartın tam performansta çalışır. Ama ekran kartını yükseltirsen işlemcin darboğaza sokar. Bütçeni söylersen sana birşeyler önerebilirim.
Ben şuan işlemci stok fanını tamamen temizledim iyice. Hızı 2.20 GHz'dan normal kendi 3.30 GHz çıktı. Isısı 100 dereceden 50-60 civarı düştü. Şuan Fivem girdiğimde 15-20 arasında fps alıyorum. Tabiki serverde mod sayısı azaldıkça aldığım fps oranı artıyor. 120 modlu bir serverde 30 fps gördüm. Tamam şuanda bana yetecek seviyede oynayabiliyorum ama yinede ekstra olarak yükseltmek için neler yapabilirim ? Araba ile giderken drop yemiyorumda ara ara oyun dururken drop yiyorum. Çok sık değil ama yinede insanı uyuz ediyor. Oyunun daha akıcı olabilmesi için sistem yükseltmesi şuan yapamam. Engelli olduğumdan çalışamıyorum. Şuanlık bu sistemde fps yükseltmesi için neler tavsiye edersiniz ?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//