Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Fivem E Uyumsuz Dosya

baykula

Üye
FT Kullanıcı
Herkese İyi Günler Fivem Serverina Birkaç Araç Eklemek İstiyorum Ancak Dosyaların Modlanmasımı Ne Gerekiyormuş.Ama Ben O Bilgiye Sahip Olmadığım İçin Sizden Yardım İstiyorum Bana Bunları Modlama Şansınız Varmıdır.Yardım Edermisiniz ?

Yardım Ederseniz Çok Memnun Olurum Şimdiden Teşekkürler.

DF
Merhabalar, paylaştığım LİNK modlu aracın dosyasını indirerek belirttiğiniz araçların dosyasını aynı şekilde uygulayınız. Bu yolla olur diye düşünüyorum.

DF
Bu indirdiğiniz araçları OpenIV ile açıp içerisinden handling meta gibi araç dosyalarını çıkarıp yeni bir klasör oluşturup onun içine atmanız gerekiyor. Yeni bir resource.lua oluşturup içine dosyaları okuttuktan sonra startını verebilirsiniz. Bu işlemler ile ilgili videoları youtube’da tutorial olarak bulabilirsiniz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//