Selam dostlar,
Sunucuda tamamen hard roleplay odaklı, sokak kökenli – evsiz karakterlerden oluşan küçük ama derin bir ekip kuruyorum. Amacımız sadece “suç” değil, hayatta kalma, dayanışma ve karakter gelişimi üzerine güçlü bir hikâye oluşturmak.
Aradığım tipler:
Gerçekçi düşünen, sabırlı ve karakterinin sınırlarını oynayabilen kişiler
Barınma, açlık, toplum dışına itilmişlik gibi temaları işlemeyi sevenler
Emote ve karakter detayına önem veren, “konuşmadan da rol yapılır” kafasında olanlar
Hedef:
Zamanla bu evsiz grubun kendi içinde bir düzen kurması, ilişkiler gelişsin, belki sokak sanatıyla, hurdacılıkla ya da hayatta kalma taktikleriyle büyüsün. Hikâye organik ilerleyecek, “event değil süreç” yaşayacağız.
Katılmak istiyorsan bana özelden yaz, karakter fikrini anlat.
Sıradan bir çete ya da grup değiliz — gerçek bir hikâye yazıyoruz.
discord : shijinakusoi
Sunucuda tamamen hard roleplay odaklı, sokak kökenli – evsiz karakterlerden oluşan küçük ama derin bir ekip kuruyorum. Amacımız sadece “suç” değil, hayatta kalma, dayanışma ve karakter gelişimi üzerine güçlü bir hikâye oluşturmak.
Aradığım tipler:
Gerçekçi düşünen, sabırlı ve karakterinin sınırlarını oynayabilen kişiler
Barınma, açlık, toplum dışına itilmişlik gibi temaları işlemeyi sevenler
Emote ve karakter detayına önem veren, “konuşmadan da rol yapılır” kafasında olanlar
Hedef:
Zamanla bu evsiz grubun kendi içinde bir düzen kurması, ilişkiler gelişsin, belki sokak sanatıyla, hurdacılıkla ya da hayatta kalma taktikleriyle büyüsün. Hikâye organik ilerleyecek, “event değil süreç” yaşayacağız.
Katılmak istiyorsan bana özelden yaz, karakter fikrini anlat.
Sıradan bir çete ya da grup değiliz — gerçek bir hikâye yazıyoruz.
discord : shijinakusoi