Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Dragon Upgrade | QB | Sizce türkiyenin en iyi paketi mi?

yigoza

Üye
FT Kullanıcı
Dragon Upgrade
Paketin altyapısı qbcore'den fork'lanmış (yani çatallanmış) bir şekilde hazırlanmış, tüm script'ler tamamen açık kaynaklı ve her biri en üst düzeyde güvenli bir biçimde yazılmış, yani hiçbir risk taşımadan kullanabilirsiniz. YouTube videosunda bazı yerlerin Türkçe, bazı yerlerin İngilizce çıkmasının sebebi tam olarak paketin birçok farklı dili desteklemesi – bu sayede global sunucular için ideal hale geliyor, ben de o yüzden karışık bırakmışım ki herkesin işine yarasın. Tamamen hepsinin config'ini ayarlamadım henüz, çünkü aylardır gece gündüz demeden bu paketin üzerinde uğraşıyorum, her detayı en ince inceye kadar mükemmelleştirmeye çalışıyorum. Premium tema ise tamamen bana ait bir çalışma, orijinal ve özgün; bazı yerlerini beğenmeyebilirsiniz tabii, zevkler ve renkler tartışılmaz ama şunu bilin ki sunucunun tüm paketinin her bir köşesini, her bir script'ini ben tek başıma tasarladım ve kodladım, yani %100 el emeği bir ürün. Paketin resmon değerleri 0.5-0.8 civarında seyrediyor, custom fork yapısı sayesinde tamamen optimize edilmiş durumda, yani sunucunuzu yormadan yüksek performans almanızı sağlar, lag falan minimuma iner. Konuyu burada uzun uzun yazmak istemedim ki sıkmayayım sizi, ama YouTube preview'ları üzerinden rahatça inceleyebilirsiniz, her şeyi net görürsünüz. Birkaç paketten seçtiğim en çarpıcı preview'ları fırlatacağım videodan ama inanılmaz, daha birçok sürprizli detay var içinde, hepsini tek videoya sığdırmak imkansız – kalanlar artık part 2 veya part 3'te detaylıca gelecek, sabredin ki her şeyi hakkıyla görelim!

not: kaliteden dolayı özür dilerim ben render özürlüsüyımda biraz
konu başlığı hakkında açıklama: amacım seviyesizce tartışmak değil birbirimizi kırmadan güzelce eleştirilerimizi yapabiliriz
fiyat: 8000tl kurulum ve script desteğide dahil

ön gösterim​
1760484354805.png
1760484424404.png
1760484460120.png 1760484298930.png

DF
Kendi açımdan tasarımlar çok güzel olmamış abartıya kaçılmış gibi..

DF
Birazcık subjektif bir konu ama bu bazıları ox_lib gibi düz tema sever ama ben her zaman sunucuların kendi karakteristik temaları olmasını savunmuşumdur
Kendi açımdan tasarımlar çok güzel olmamış abartıya kaçılmış gibi..
1760548614758.png
Açık kaynak kullanılsa bu toplama olur, escrow kullanılsa çalıntı olur tamamen kendin yazsa bunu sen yazmadın olur hatta bur tasarlamak değil kodlamak değil desinler Alın mesela baseventsde bile bir optimizasyon var arkadaş beni eklesin her dosyanın içine bakmasına izin vereceğim eğerki dediği gibi birşey çıkmazsa özür dileyecek saldırmak kolay nasıl olsa 1760549295440.png

DF
Son düzenleme:
Birazcık subjektif bir konu ama bu bazıları ox_lib gibi düz tema sever ama ben her zaman sunucuların kendi karakteristik temaları olmasını savunmuşumdur

Ekli dosyayı görüntüle 108227
Açık kaynak kullanılsa bu toplama olur, escrow kullanılsa çalıntı olur tamamen kendin yazsa bunu sen yazmadın olur hatta bur tasarlamak değil kodlamak değil desinler Alın mesela baseventsde bile bir optimizasyon var arkadaş beni eklesin her dosyanın içine bakmasına izin vereceğim eğerki dediği gibi birşey çıkmazsa özür dileyecek saldırmak kolay nasıl olsa Ekli dosyayı görüntüle 108228
eleştirime cevap verdiğin için teşekkür ederim <3

ben şunu söylemek istedim tam olarak. ben çok ışıklı mışıklı abartı tasarımları seven birisi değilim. genellikle sadeliğin peşinden koşan birisiyim. ancak tasarım hoşuma gitmedi diye paket' in kötü olduğu anlamına gelmez paketin gayet güzel olmuş onu belirtmek şimdi düştü elime +rep

yolunda başarılar

DF
eleştirime cevap verdiğin için teşekkür ederim <3

ben şunu söylemek istedim tam olarak. ben çok ışıklı mışıklı abartı tasarımları seven birisi değilim. genellikle sadeliğin peşinden koşan birisiyim. ancak tasarım hoşuma gitmedi diye paket' in kötü olduğu anlamına gelmez paketin gayet güzel olmuş onu belirtmek şimdi düştü elime +rep

yolunda başarılar
senin gibi seviyeli insanlara ihtiyacımız var bu platformda sağol varol

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//