Tek başımayım Savcı rolü yapabileceğim düzgün kaliteli bir sunucu bakıyorum. Açılmamış ve gun rp sunucular ulaşmasın teşekkür ederim.
Merhaba!
Savcı rolü yapabileceğin, tek başına rahatça hikaye kurabileceğin,
düzgün, kaliteli, stabil (yeni açılmamış beta değil) bir hard/social RP sunucusu arıyorsun – gun RP chaos'undan uzak, low RP'siz, olgun ortam. Anladım tam, çoğu sunucuda savcı "ek iş" gibi kalıyor veya mahkeme sistemi eksik/P2W bozuyor. İyi ki belirtmişsin, gun-heavy'lere önermiyorum.
Tam aradığın yer: FusionV Roleplay! Neden mi? Savcı rolü için birebir tasarlanmış legal sistemimiz var – DOJ benzeri mahkeme mekanikleri, PD koordinasyonu, gerçekçi prosedürler (tutuklama emri, dava dosyası, duruşma simülasyonları). Kasaba konsepti sayesinde haftalık mahkeme event'leri dönüyor, savcı olarak hikaye yaratıp parlıyorsun: Suçlu sorgula, delil topla, hakimle tartış, cezayı ver – farm/grind yok, rol ön planda.
FusionV Nedir & Neden Savcı İçin Ideal? (Uzun Detaylı Anlatım)
Mart 2026 itibarıyla
yeni yönetimle tamamen stabil (beta geçti, wipe yok, kalıcı dünya), fivemturk.net'te aktif thread'leri olan,
donate'siz/ücretsiz kasaba sunucusu. +18 yaş sınırı, OOC/low RP sıfır tolerans – saygısız tayfa yok, veteran'lar ağırlıklı. Gun RP aşırıya kaçmaz (silah patlaması nadir, rol gerektikçe), sosyal/hard dengesi: Günlük hayat + legal hikaye odaklı.
Savcı Rolü Spesifik Avantajlar:
- DOJ/Legal Sistem Tam: Mahkeme MLO'su (detaylı courthouse), özel script'ler (dava dosyası oluştur, warrant çıkar, bench trial yap). PD/EMS ile entegre – tutuklananları sorgula, delil zinciri kur, hakim/avukatla rol dön. Haftalık büyük davalar/event'ler var, savcı olarak spot ışığı sende!
- Bireysel Özgürlük: Tek başına başla, kendi ofisini kur, hikaye yarat (örneğin: Yolsuzluk davası, organize suç soruşturması). Aile/mafya baskısı yok – doğal akışta illegal'lerle yüzleş.
- Aktif Alımlar: Legal departman (PD, EMS, DOJ/savcı) alımları sürekli açık – mülakatı geç (1-2 dk), rol veriyoruz. Deneyimliysen direkt senior savcı olabilirsin.
Genel Özellikler (Kalite Garantisi):
| Özellik | Detay | Neden Savcı İçin Süper? |
|---|
| RP Türü | Hard/Sosyal Kasaba (kalıcı progresyon, wipe yok) | Gerçekçi dava/hikaye akışı, sosyal etkileşimle zenginleşir. |
| Donate/P2W | Tamamen yok – eşit başlangıç, rolle yüksel. | Adil rekabet, zengin donate'ci bozmaz. |
| Yaş & Kurallar | +20 yaş, OOC banlı, low RP toleranssız. | Olgun topluluk, kaliteli rol partnerleri. |
| Script'ler | %100 custom (MLO'lar, immersive ses/animasyon, gerçekçi ekonomi). | Mahkeme prosedürleri bugsuz, immersive. |
| Teknik | Yüksek FPS garantisi (optimizasyon paketi), yayıncı dostu. | Lag-free rol, clip'lerini paylaşırız. |
| Topluluk | Küçük öz (40-60 online stabil), drama yok, 7/24 aktif yönetim. | Herkes tanışır, savcı rolün öne çıkar. |
| | |
Neden Diğerlerinden Üstün? Yeni açılan betalar (açılmamış demişsin) drama/drone dolu, gun RP'ler (NoPixel public gibi) chaos. FusionV stabil, fivemturk'te övülüyor – PD/EMS gibi legal'ler aktif, savcıya ihtiyaç var.
Tek başına gel, savcı başvurusu yap.
Hemen Katıl: