Evet tekrardan selamlar ismimi kim olduğumu telefon numaramı her bilgimi bilmektesin. Başkalarına aratıp yada yazdırıp da tehditte ettiriyorsun. Bu şekilde gelisen bir iste nasil dava açmayı planlıyorsun. Hiçbir suç işlememiş birini ne ile suclayacaksin tyt 3milyon. Ardından şunuda ekleyelim arkadaşın sicilimi kontrol ettirtebilir hiçbir suç sabıkamın olmadığını vergisini ödeyen bir esnaf olduğumu öğrenebilir. Peki sen nesin bütün gün klavye başında oturup çalıntı şeyler editleyip satan klasik biri hayatı bomboş olan biri. Bir korkak beni korkaklıkla suçluyor

. Dediğin gibi hiç kendimi ifşa etmeyebilirdim ve bu savunmayı yapmama hiç gerek dahi yoktu çünkü ortada hiçbir suç yok senin asılsız iftiraların var. Burada xx rp nin hiçbir alakası olamadığı halde onları suçluyorsun. xx rp ye de iftira atıyorsun. Dediğim gibi bu konu bir forum yetkilisi aracılığıyla çok kolayca çözülebilir. Beni istediğin kadar tehdit et yada ettir yerim belli hiçbir şeyinden de korkum yok. Bide İşin içine dava girince arkadaşlarımı sattıgimi idda etmissin ben hiçbir zaman hiçkimseyi satmadım ve satmam. Yapmadığım bir durumla suçluyorsun acaba o yapmış olabilir mi diye dc mesajında yazdım ve kadir dostuma yazdım ancak kadirinde hiçbir şekilde ne xx rp ile nede xx roleplayle bir alakası yok. Bu konuya bir daha ne yazarsan yaz senin mesajlarına cevağ vermeyeceğim bir forum yöneticisi kanıt sunmamı ister yada sesli konuşmak isterse her zaman onlara dönüş yaparım . İyi forumlar tyt 3milyon ARABAM da ne güzel çıkmış fotoda gurur duydum