Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım che Web Admin Panel | Node.js + React | Discord Entegreli Hızlı Yönetim Paneli

mert6ix

Üye
FT Kullanıcı

che Web Admin Panel | Node.js + React | Discord Entegreli Hızlı Yönetim Paneli

Selamlar dostlar,

Bir süredir üzerinde uğraştığım, FiveM sunucu yönetimini cidden pratikleştirmek için geliştirdiğim che Web Admin Panel projemi sizlerle paylaşmak istedim. Piyasadaki hantal, PHP tabanlı ve yavaş çalışan panellerden sıkıldığım için tamamen React ve Node.js altyapısıyla harmanlayıp çok daha hızlı, akıcı ve güvenli bir şey ortaya çıkarmaya çalıştım.
Sadece oyun içi data okumakla kalmıyor, Discord'u da işin içine dahil ediyor. Şöyle genel hatlarıyla ne işe yaradığına bir bakalım:

Arayüz (Glassmorphism & Neon)
Göz yormasın ama premium dursun diye "7Night" temasına uygun koyu/neon bir tasarım yaptım.
Tasarım tamamen duyarlı (responsive). Yani sunucuda acil bir şey olduğunda PC'ye geçmeden telefondan girip anında halledebiliyorsunuz.
Anasayfada (Dashboard) anlık oyuncu, aktif banlar, whitelist sayısı ve sunucu pingi/uptime durumu gibi özet veriler akıyor.

1772144944265.png

Oyuncu & Karakter Takibi
Oyuncunun IC isminden, mesleğine, bankasındaki parasından Discord ayarlarına kadar her şeyi tek panelde görebiliyorsunuz.
Bir tıkla para verme, eşya gönderme, kick veya anında ban atma işlevleri aktif.
Envanterine veya garajındaki araçlara saniyesinde bakabiliyorsunuz. İllegal bir durum varsa hemen çözersiniz.

1772146209751.png

Başvuru ve Whitelist Sistemi (Tam Otomatik)
Sitede kendine ait bir başvuru portalı var. Oyuncu gelip formunu dolduruyor.
Discord onaylı Whitelist sistemi: Oyuncunun formu onaylandığı an hem DB'ye whitelist olarak düşüyor hem de arka planda Discord botu üzerinden "Whitelist" rolü veriliyor. Giriş yaparken ekstra karakter onay permi alması için ayarladım.
Tek tuşla "Mülakata Al", "Onayla" veya "Reddet". Onaylanan direkt sunucuya girebilir duruma geliyor.

1772146320530.png 1772146377700.png

Discord & LSPD/EMS Ekip Yönetimi
Panelin benim en sevdiğim yanlarından biri de bu. LSPD, EMS gibi legal ekiplerin discord üyelerini oyunla entegre olarak panelde listeleyebiliyoruz.
Yeni memur mu alındı? Panel üzerinden yetki veriyorsunuz geçiyorsunuz.
Adamı CK mı yapacaksınız? Tıklıyorsunuz, hem ekipten düşüyor hem işlemleri tamamlanıyor.

1772146522668.png

Loglar & Şüpheli İşlem Bildirimleri
Webhook'larda binlerce satır log okumaktan göz kanamasına son. Panel doğrudan bot üzerinden log kanallarını çekip embed olarak listeliyor. Filtreyle arama yapabiliyorsunuz.
Oto-Analiz: Adam bir anda 500k para mı transfer etti? Envanterine 50 küsur item mı çekti? Panel bunu algılayıp logu kırmızı yapıyor, üstüne bir de "Şüpheli" damgası basılıyor.
Beğendiğiniz loga admin olarak not da düşebiliyorsunuz. :whistle:

1772146719098.png 1772146727920.png

Gelişmiş Ekip (Oluşum) Yönetimi ve Discord Entegrasyonu
Discord'da oluşuma özel Otomatik Rol oluşturuyor, Sınırsız kanalı açıyor ve Patronun (Boss) rolünü ve izinlerini anında Discord üzerinden veriyor.
Bot, açılan sınırsıza yönetim için çok şık bir embed atıyor. Ekip lideri, Discord üzerinden sadece butonlara tıklayarak kendi oluşumuna oyuncu alabiliyor, atabiliyor veya herkese toplu DM duyurusu geçebiliyor. Ekibi tamamen Discord'dan yönetiyorlar. Olası bir CK durumunda panelden tek tuşla ekip silinebiliyor. Bot Discord üzerindeki kanalları ve rolleri anında temizliyor.

1772147383699.png 1772147399051.png

Altyapı ve Güvenlik (JWT)
Arka taraf tamamen JWT (JSON Web Token) ile korunuyor.
Discord OAuth2 ile giriş yapıldığı için başkasının girip işlem yapma ihtimali yok.

1772146837643.png

Eski sistemlerden kurtulup, performans sorunu yaşamak istemeyen, modern bir panel arayan dostlar için gerçekten kafa rahatlatıcı bir proje oldu.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorun, detaylı bilgi veya test etmek isteyenler üzerinden test edebilir. ayriyetten ulaşmak isterseniz Discord üzerinden yazabilirsiniz..
Değerli yorumlarınızı bekliyorum, herkese iyi forumlar.

Discord: mert6ix

Ekli dosyalar

• 1772146686311.png
    1772146686311.png
    649.7 KB · Görüntüleme: 4

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//