Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

ÇETE-LSPD-FIB-JUSTICE-MEKANİK EKİPLERİ ARIYORUZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leo00

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar kapsamlı bir şekilde açacağımız sunucu için konu başlığında ki ekipleri arıyoruz.Gelecek ekiplere sunucumuzun beta versiyonunu gezdirebilirim.Fps anlamında sorun yaşamayacağınız bir paket oluşturuldu,her türlü imkana sahip olacaksınız.

Sunucunuzu Tanıtımı

-
Kaliteli yönetim,destek anlayışıyla sizlere desteğimizi vereceğiz.Yaş sınırımız yoktur fakat rol terimlerini,size sorulan senaryolara doğru cevap veremezseniz whitelist verilmiyor.+17 yaş yönetim kadromuz,deneyimli,dürüst,saygılı ve en önemlisi adaletli(admin menu kullanılma gibi bir durumu yok) yönetim ekibine sahibiz.Sunucumuzda tokovoip olacaktır.Gelişmiş sunucularda bulunan her özellik bizde de aktif bir şekilde bulunuyor.Sunucuda gereksiz addon araç yoktur,modlu araçlar sadece "bağış" ile verilmektedir.Oyuncuların isteklerine göre ilerleyen zamanlarda modlu araç getirilebilir.

Ekiplere Tanıyacağınız Özellikler

- ÇETELERE TANIYACAĞIMIZ ÖZELLİKLER : Ücretsiz f6 menü,ücretsiz malikane,ücretsiz araç galerisi(istedikleri 3 aracı $1 dolar karşılığında sınırsız satın alabiliyorlar),ücretsiz depo,hikayelerine göre silah ticareti(Örneğin:Lost Mc = silah veya bıçak gibi)

- MEKANİK EKİBİNE TANIYACAĞIMIZ ÖZELLİKLER: Şehirin iyi bir lokasyonunda LS garage veriyoruz.Sunucu dolduğunda KESİNLİKLE GERİ ALINMA OLMAZ.

Son Düzenleme & Notlar

-
Sunucumuzda uzun süre vakit geçirecek arkadaşları discord adresimize konuşmaya bekliyorum,eminim ki beğeneceğiniz bir sunucu olacak.Eğer ekipler dilerse dc adreslerini burada paylaşabilir ve iletişime geçebilirim.Herkese keyifli oyunlar.

DF
Konu aktifliğini yitirdiği için tarafımca kilitlenmiştir.​

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//