Herkese Selamlar,
Celeron RP olarak; kaliteyi, adaleti ve samimiyeti esas alan güçlü bir yetkili kadrosu oluşturmak için yola çıktık. Sunucumuzdaki hazırlıkların son aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Bu heyecanlı süreçte bizimle birlikte ilerleyecek, sorumluluk sahibi, enerjik ve adil yetkililer arıyoruz.
Sizden Beklentilerimiz
- Adil ve tarafsız bir tutuma sahip olmak
- Düzgün, anlaşılır ve saygılı Türkçe kullanmak
- Sorumluluk bilinci yüksek ve düzenli olmak
- Takım çalışmasına uyum sağlayabilmek
- FiveM ve Roleplay kurallarına hâkim olmak
- İletişim becerileri güçlü olmak
Biz Size Ne Sunuyoruz?
- Fikirlerinizin önemsendiği, samimi ve şeffaf bir iletişim ortamı
- Kendinizi geliştirebileceğiniz, deneyim kazanabileceğiniz dinamik bir yapı
- Birlik ve ekip ruhunun ön planda olduğu güçlü bir ekip atmosferi
- Öneri ve geri bildirimlerin her zaman dikkate alındığı bir yönetim anlayışı
Yetkililer İçin Kazanç Sistemi
Celeron RP olarak, sunucumuzun temel gücünün yönetim ekibi olduğunun farkındayız. Bu sebeple klasik “gönüllülük” anlayışının ötesine geçerek; emeğin karşılığını bulduğu, adil ve şeffaf bir kazanç sistemi oluşturduk.
Kazanç ve Teşvik Sistemi Nasıl İşler?
- Adil Gelir Paylaşımı: Yetki seviyeniz ve üstlendiğiniz sorumluluklar doğrultusunda, sunucu gelirlerinden pay alabileceğiniz bir sistem uygulanır.
- Ekip Referans Komisyonu: Sunucumuza aktif ve kalıcı ekip kazandıran yetkililerimiz, getirdikleri ekibin yaptığı donate işlemlerinden ek komisyon elde edebilir.
- Süreklilik Primi: Anlık performans değil, istikrar ve görev bilinci esas alınır. Aktif görev süresi arttıkça kazanç oranları da buna paralel olarak artar.
- Emeğe Maddi Destek: Sunucuya değer katan, sorumluluk alan ve topluluk huzurunu koruyan her yetkilimiz profesyonel bir ekip üyesi olarak görülür ve maddi olarak desteklenir.
Temel İlkemiz:
“Emek veren kazanır.”
Celeron RP, yönetim ekibinin zamanına, emeğine ve katkısına değer veren bir sunucudur.
Unutmayın; bizim için en önemli kriter samimiyet ve sorumluluk bilincidir. Tecrübe elbette önemlidir, ancak öğrenmeye açık olmak her zaman daha değerlidir.
Tüm başvuru yapacak arkadaşlara şimdiden başarılar dileriz.
Celeron RP Yönetim Ekibi
Discord: discord.gg/celeronrp