BAS-OYNA ROLEPLAY YETKİLİ KADROSUNU ARIYOR! | BÜYÜK AÇILIŞA SON 1 AY!
Herkese merhaba,Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız, kaliteli ve kesintisiz roleplay deneyimini zirveye taşıyacak olan BAS-OYNA ROLEPLAY sunucumuz tam 1 ay içerisinde kapılarını açıyor!
Bas-Oyna.com ekosisteminin güvencesi ve profesyonel yönetim anlayışıyla inşa ettiğimiz bu projede; temel atılırken yanımızda olacak, vizyonumuzu paylaşacak ve ekibimizin bel kemiği olacak Yetkili Takım Arkadaşları arıyoruz. Sunucumuzun altyapısı, scriptleri ve sistemleri en güncel standartlarda, oyuncu zevkini maksimuma çıkaracak şekilde hazırlanıyor.
Bu efsanevi serüvene başlarken sağlam bir ekiple yola çıkmak istiyoruz.
Aradığımız Kriterler:
- Gelişime ve öğrenmeye açık, sorumluluk alabilen,
- FiveM ve Hard/Arcade Roleplay (sunucu türüne göre güncelleyebilirsin) dinamiklerine ve terimlerine hakim,
- Oyuncularla iletişiminde her zaman saygılı, adil, objektif ve sabırlı olabilen,
- Günlük aktiflik süresi tatmin edici düzeyde olan (sunucu içi ve Discord),
- Ekip çalışmasına yatkın, toksiklikten uzak duran kişiler arıyoruz.
Oyun İçi Yetkili (Admin/Moderatör): Sunucu içi düzeni sağlayacak, rol kalitesini denetleyecek ve kural ihlallerine müdahale edecek ekip üyeleri.
Kayıt (Whitelist) Sorumlusu: Yeni gelen oyuncuların mülakatlarını gerçekleştirecek, sunucumuzun kalitesini daha kapıdan itibaren koruyacak arkadaşlar.
Destek (Support) Ekibi: Discord üzerinden açılan ticket'lara hızlıca yanıt verip oyuncu mağduriyetlerini çözecek çözüm odaklı yetkililer.
- Saygılı, oturmuş ve vizyoner bir yönetim kadrosu.
- Sadece bir sunucu değil, Bas-Oyna.com oyun platformunun bir parçası olma fırsatı.
- Fikirlerine değer verilen, emeklerinin görüldüğü şeffaf bir çalışma ortamı.
Başvuru ve İletişim İçin:Aşağıdaki Discord adresimize katılarak yetkili alım formunu doldurabilir veya doğrudan yönetim ekibimizle iletişime geçerek mülakat için bekleme odalarına geçiş yapabilirsin.
Şimdiden ailemize hoş geldin!
Sizde yetkili olmak isterseniz buraya yanıt veriniz <3