Endless adlı çakma developerın yapmış olduğu çakma FiveLive projesinin paketi, sitesi ve launcher'ının sızdırılmış hâlidir.
Öncelikle arkadaşın AI dışında bir bilgisi olmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca zaten pakette her kod dosyasında yapay zekâ satırları mevcut.
AI kullanmak utanılacak bir şey değil ama AI dışında 1 satır kod bilgin olmadan full stack developer diye gezinmek ve kendini çok bilgili biri gibi göstermek cidden utanç verici bir durum.
Paket hakkında herhangi bir destek sunmuyorum.
Zaten Endless denilen şahsın önceden Reasy, Lawzin gibi isimleri var. İsmi bile özenti.
Ayrıca geçmişte Legend, Gladio gibi MTA sunucularının ismini de çalıp Rage:MP'de sunucu açmaya çalıştığını da hatırlatırım.
Evet, farkındayım, bu Endless denilen şahsı biraz fazla kötüledim ama iyi yanlarından bahsedecek bir şey bulamadım. Sonuçta kendisinden iyi olan herkese kötü deyip arkasından sövüp yüzüne konuşamayan biri olduğunu da unutmayın.
Not: Bu konudaki hiçbir paket/proje orijinal FiveLive projesine ait değildir, tamamen kopya ve çakma olan Endless'in ismini çalmış olduğu bir pakettir.
Gerçekler acıdır, sizi paketle baş başa bırakıyorum.
Toplu hali:
Ayrı ayrı isterseniz:
Fivelive fivem Sunucu Paketi (çakma):
Fivelive site (çakma):
Fivelive launcher (çakma):
Bu arada test için hesap oluşturdum:
Kullanıcı adı ve şifre: kodlanistan
Alogin: kodlanistan
Virus total:
BILGILENDIRME: PAKET AI ILE YAPILDIĞI IÇIN OLUŞAN VEYA VAR OLAN HATALAR IÇIN DESTEK SUNMUYORUM. DEFALARCA SÖYLEDIĞIM GIBI GRAM BILGISI OLMAYAN TARAFINDAN GELIŞTIRILEN BIR PAKETTIR.
Öncelikle arkadaşın AI dışında bir bilgisi olmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca zaten pakette her kod dosyasında yapay zekâ satırları mevcut.
AI kullanmak utanılacak bir şey değil ama AI dışında 1 satır kod bilgin olmadan full stack developer diye gezinmek ve kendini çok bilgili biri gibi göstermek cidden utanç verici bir durum.
Paket hakkında herhangi bir destek sunmuyorum.
Zaten Endless denilen şahsın önceden Reasy, Lawzin gibi isimleri var. İsmi bile özenti.
Evet, farkındayım, bu Endless denilen şahsı biraz fazla kötüledim ama iyi yanlarından bahsedecek bir şey bulamadım. Sonuçta kendisinden iyi olan herkese kötü deyip arkasından sövüp yüzüne konuşamayan biri olduğunu da unutmayın.
Not: Bu konudaki hiçbir paket/proje orijinal FiveLive projesine ait değildir, tamamen kopya ve çakma olan Endless'in ismini çalmış olduğu bir pakettir.
Gerçekler acıdır, sizi paketle baş başa bırakıyorum.
Toplu hali:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ayrı ayrı isterseniz:
Fivelive fivem Sunucu Paketi (çakma):
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Fivelive site (çakma):
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Fivelive launcher (çakma):
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu arada test için hesap oluşturdum:
Kullanıcı adı ve şifre: kodlanistan
Alogin: kodlanistan
Virus total:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
,
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
,
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
BILGILENDIRME: PAKET AI ILE YAPILDIĞI IÇIN OLUŞAN VEYA VAR OLAN HATALAR IÇIN DESTEK SUNMUYORUM. DEFALARCA SÖYLEDIĞIM GIBI GRAM BILGISI OLMAYAN TARAFINDAN GELIŞTIRILEN BIR PAKETTIR.