Merhabalar,
BW Roleplay olarak kaliteli, gerçekçi ve uzun soluklu roleplay deneyimi sunmayı hedefleyen yeni nesil bir FiveM sunucusuyuz.
Amacımız sadece oyuncuların gelip birkaç saat vakit geçirdiği bir sunucu olmak değil; karakter gelişiminin önem kazandığı, hikâyelerin aylar boyunca devam ettiği ve her oyuncunun şehirde iz bırakabildiği bir rol ortamı oluşturmaktır.
Bu doğrultuda açılış öncesinde bizimle birlikte bu hikâyeyi inşa edecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Aradığımız Ekipler
LSSD / SASP / CHP
EMS
DOJ
MC Kulüpleri
Organize Suç Örgütleri
Aileler ve Gruplar
Sosyal İşletmeler
Ekiplere Sağlanan Destekler
Organizasyon desteği
Açılış öncesi özel değerlendirme
Aktif yönetim desteği
Kaliteli roleplay odaklı oyuncu kitlesi
Neden BW Roleplay?
• Gerçekçi ekonomi sistemi
• Aktif ve ilgili yönetim ekibi
• Optimize ve özgün sistemler
• Kaliteli roleplay anlayışı
• Sürekli geliştirilen içerikler
• Uzun soluklu şehir hikâyesi
Açılış Tarihi: 01.06.2026
Şehrin ilk günlerinden itibaren yerinizi almak ve ekibinizle birlikte Los Santos'ta iz bırakmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Discord: discord.gg/bwrptr
Hikâyeni Yaz, Efsaneni Yarat.
BW ROLEPLAY
BW Roleplay olarak kaliteli, gerçekçi ve uzun soluklu roleplay deneyimi sunmayı hedefleyen yeni nesil bir FiveM sunucusuyuz.
Amacımız sadece oyuncuların gelip birkaç saat vakit geçirdiği bir sunucu olmak değil; karakter gelişiminin önem kazandığı, hikâyelerin aylar boyunca devam ettiği ve her oyuncunun şehirde iz bırakabildiği bir rol ortamı oluşturmaktır.
Bu doğrultuda açılış öncesinde bizimle birlikte bu hikâyeyi inşa edecek ekip arkadaşları arıyoruz.
• Gerçekçi ekonomi sistemi
• Aktif ve ilgili yönetim ekibi
• Optimize ve özgün sistemler
• Kaliteli roleplay anlayışı
• Sürekli geliştirilen içerikler
• Uzun soluklu şehir hikâyesi
Şehrin ilk günlerinden itibaren yerinizi almak ve ekibinizle birlikte Los Santos'ta iz bırakmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hikâyeni Yaz, Efsaneni Yarat.
BW ROLEPLAY